Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vargeta virtusio A.Valinsko nepažino net bičiuliai (nuotraukos)

Kaitrų penktadienį Seimo narys Arūnas Valinskas pasiryžo išbandymui – savo kailiu pajusti, ką reiškia būti benamiu. TV3 televizijos projekte „Turtuoliai-vargšai“ dalyvavęs vyras buvo perrengtas purvinais drabužiais ir meistriškai nugrimuotas – A.Valinsko nepažino net jo bičiuliai.
Arūnas Valinskas
gel1 / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.
Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Arūnas Valinskas
Arūnas Valinskas

Politikas juokėsi, kad kiekvienam Seimo nariui derėtų patirti tokį išbandymą ir su ištiesta ranka išeiti į gatvę ir patirti, kaip kai kuriems žmonėms yra sunku ir kokius išbandymus tenka išgyventi.

Apie tris valandas elgetos kailyje praleidęs politikas nepabūgo pasiknaisioti šiukšlių konteineryje – A.Valinskas buvo pirmasis laidos dalyvis, kuris nepabijojo to padaryti.

Buvęs šoumenas taip pat papasakojo, kad vaikščiodamas gatvėmis ir prašydamas išmaldos sutiko ir kelis savo bičiulius, kurie jo iš karto neatpažino.

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Arūnas Valinskas
A.Valinskas ir R.Mikailionytė

„Renata Mikailionytė vos neapsiverkė. Gal pagalvojo, kad man tikrai kažkas negerai ir davė litą“, – teigė A.Valinskas. Vėliau atpažinusi savo buvusį kolegą moteris kartu su juo nusprendė šnektelėti ir nuo ore tvyrojusio karščio kuriam laikui pasislėpė kavinės pavėsyje.

Ne visi A.Valinsko sutikti pažįstami buvo tokie geranoriški: dizaineris Aleksandras Pogrebnojus „benamiui“ siūlė ne valkatauti, o eiti dirbti, o buvusios grupės „Foje“ narys Arnoldas Lukošius politiko nepavaišino net cigarete.

A.Valinskui teko pabendrauti ir su pačiais benamiais. Vienam kojų nevaldančiam benamiui norėjęs atiduoti kelis per dieną surinktus litus, politikas sulaukė atsakymo, kad jam pačiam tų pinigų reikia labiau.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius