Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vasario 16-ąją gimtadienį švenčianti Eglė Skrolytė: „Tai mūsų šeimai labai svarbi diena“

Vasario 16-ąją, Lietuvos valstybės atkūrimo dieną, savo 33-ąjį gimtadienį švenčianti Eglė Skrolytė neslepia, kad gimti tokią šaliai svarbią dieną yra kažkas nepaprasto. Juo labiau, kad moters artimiesiems teko patirti ir tremties siaubą.
Eglė Skrolytė
Eglė Skrolytė / Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr.

„Lietuviams tai yra daug reiškianti šventė. Mano tėvams ir visai giminei tai yra ypatingai svarbi šventė, nes mūsų istorija buvo sudėtinga, teko pabūti net tremtyje. O kalbant apie linksmesnius dalykus, labai smagu, kad mano gimtadienį švenčia visa Lietuva“, – Žmonės.lt sakė šeštadienį gimtadienį švenčianti TV laidos „Mamyčių klubas“ vedėja.

Eglė juokiasi, kad net jei norėtų nešvęsti savo gimtadienio, negalėtų. Juk visoje šalyje tokia pakili nuotaika, visur plevėsuoja Lietuvos trispalvės. Šio savo gimtadienio pašnekovė neplanavo švęsti, tačiau nuo pat ryto sulaukė staigmenų, kurios gerokai pakėlė nuotaiką.   

Paklausta, ar jos vaikai Rojus (3) ir Meilė (5) supranta, kad vasario 16  dieną švenčiamas ne tik mamytės gimtadienis, bet ir šaliai svarbi data, E.Skrolytė neslėpė, kad kol kas jos mažamečiams vaikams tai – mamos gimtadienis.

„Jie supranta, kad ši diena yra svarbi, kad visur kabo vėliavos, bet mes turime tokius senelius, kurie sugebės ne tik paaiškinti ne tik, kuo įsimintina ši diena, bet ir įskiepys šios dienos svarbą“, – sakė Eglė ir nusijuokė, kad jau pat ankstaus ryto jos vaikai deklamuoja jai eilėraščius ir dainuoja daineles.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius