Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vasha prasitarė apie naujus slaptus santykius, o jos mama – intrigas „Dinamikoje“: „Pirma meilė nerūdija“

Gabrielė, žinoma kaip atlikėja Vasha, neslėpė, kad jos ir mamos, legendinių grupių „Dinamika“ bei „Viktorija ir vitražas“ vokalistės Viktorijos Mauručaitės, santykiai neprimena tradicinių. Jos – puikios draugės. Vis tik per poligrafo testą paaiškėjo, kad geriausiomis draugėmis jų vadinti negalima. „Nes tu nenori“, – juokėsi legendinė atlikėja. Atsipalaidavusios ir sąmojo nestokojančios Vasha ir Viktorija viena nuo kitos neturėjo ko slėpti, tačiau paaiškėjo, kad nuo gerbėjų paslapčių turi. Ir ne vieną.

Pasitikrinti melo detektoriumi atvykusi Gabrielė iš karto pareiškė, kad nėra melagė ir melo tiesiog nekenčia. „Aš esu tiesmuka. Kažkaip su melu retai pavyksta draugauti. Stengiuosi sakyti tiesą, nes neturiu nei kompleksų, nei kažko bijau. Jei įskaudinsiu kažką dėl tos tiesos, tai taip, matyt, ir turėjo būti“, – su pasekmėmis susitaikė Vasha.

Viktorija prisipažino, kad mėgsta tiesą, tačiau gyvenime pasitaiko situacijų, kai pameluoti tenka. „Gal ne kiek pameluoti, bet rasti išeitį, kaip pasakyti, kad nereikėtų kito įskaudinti, rasti, kaip pateikti informaciją kitaip, o ne tiesiai šviesiai“.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Gabrielė Rutkauskienė-Vasha ir Viktorija Mauručaitė
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Gabrielė Rutkauskienė-Vasha ir Viktorija Mauručaitė

Studijoje charizmatiškosios mama ir dukra tryško geromis emocijomis ir atskleidė akivaizdžiai puikų tarpusavio ryšį. Vietoje nenustygstančios ir viena kitai šmaikščiai įgelti vis bandančios moterys buvo įsitikinusios, kad testas jų nenustebins, nes viena kitą puikiai pažįsta.

V.Saldžiūnui Vashos paprašius kiek nurimti, kad būtų galima pradėti melo detektoriaus testą, Viktorija juokdamasi pastebėjo, kad ji niekada neturi kur dėti energijos – „kaip su raketa“. „Pas mane torpeda užpakalyje įdėta“, – pašmaikštavo Gabrielė.

VASHOS MELO DETEKTORIAUS TESTAS:

Viktorija: Ar aš buvau gera mama?

Gabrielė: Taip.

V: Ar tau patinka mano sukurta muzika?

G: Nekaifuoju, bet lai būna – taip. Jei ji dabar dainuotų, tai, manau, kad dainuotų visai kitokią muziką, o ne tai, kas buvo prieš dvidešimt metų.

V: Normalu, nes tai yra kitas laikmetis. Man pačiai ne viskas patinka. Tai normalu, kad ji taip vertina. Man ir pačiai dabar patinka kitokia muzika. Laikmečiai keičiasi – daug kas keičiasi. Kai dabar perskaitai komentarą, kad „oi, kaip čia apsirengusi, kokia muzika“, o tada pasižiūri, kad jie net gimę nebuvo. Tai tikrai keistai atrodo tokie komentarai. Tuo metu tas laikmetis buvo auksinis. Po kažkiek metų žmonės paaugę kitaip vertins ir savo laikmetį, kuriame mėgavosi gyvenimu.

V: Ar nesigaili taip anksti susilaukusi dukters?

G: Niekada nesigailėjau ir nesigailėsiu.

V: Ar jautiesi žinomesnė už mane?

G: Taip. Pagal sekėjų skaičių galima pasakyti.

V.Saldžiūnas: Aš atkreipiau dėmesį, kad buvo tam tikras iššūkis atsakant į šitą klausimą.

V: Ar dabar su kuo nors susitikinėji?

G: Taip. Galvojau pasakyti ar ne, meluoti ar ne. Nusprendžiau nemeluoti, nes pagalvojau apie pasekmes. Bet niekas nieko nesužinos niekada. Dabar nešnekėsiu ilgai. Tiesiog gavau gyvenime pamoką, kad reikia laimę saugoti sau ir nereikia komentuoti.

V.Saldžiūnas: Buvo savotiškas blyksnis emocijų, iššaukė nemažai reakcijų. Kaip ji paaiškino, kad nenori, jog iškiltų į viešumą, bet iškilo tam tikri malonūs prisiminimai.

G: Apie pasimatymus nieko neištrauksite. Nieko. (Ar mamai pasakoji?) Pasakoju ar nepasakoju – nesvarbu. Žinau tik aš. Šiaip mama žino viską apie mane. (V: Rimtai? Jokių staigmenų?) Nėra nieko, ką būčiau nuslėpusi. Gal kad į namų kiemą automobilį įvariau, tai čia buvo toks melas. Mama sakė, kad negalima, o aš vis tiek įvariau. Tai jei toks mažas dalykas skaitosi, tai tada... O šiaip viską mama žino.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Gabrielė Rutkauskienė-Vasha
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Gabrielė Rutkauskienė-Vasha

V: Ar dažnai naudojiesi vibratoriumi?

G: Nesu turėjus.

V: Ar esi išdavusi savo antrąją pusę?

G: Ne. Susinervinau, nes dėl šito klausimo galėčiau sienas išdaužyti. Nes mano santuoka žlugo dėl neištikimybės. Tai dėl to ir kelia pyktį.

V: Ar paviešinai žinią apie krūtinės didinimo operaciją, kad sulauktum daugiau žiniasklaidos dėmesio?

G: Tai taip. Ne dėl žiniasklaidos pasididinau krūtinę, bet pasinaudojau proga, kad galiu pasikelti žinomumą ir pasididinti sekėjų skaičių, tai aš tą dalyką paviešinau.

V.Saldžiūnas: Čia pagal reakcijas matėsi, kad tai buvo iššaukiantis klausimas. Buvo toks didesnis indėlis, bet gal daugiau toks iššūkis.

G: Bet toks užtikrintas Taip buvo. Užvirė emocijos ir sakiau taip.

V: Ar daug gerbėjų dėmesio sulauki?

G: Taip.

V: Ar kada nors mylėjaisi mano lovoje?

G: Taip. (V: Oh, tu, savo neturi?) Tavo didesnė lova gal. Nežinau, nors dabar ne kartu gyvename. Manau, kad visi vaikai eina pas tėvus į lovą. Nesi su jokiu bernu miegojusi tėvų lovoje per visą savo gyvenimą?

V: Aš pas tėvus į lovą nėjau. Man tėvų yra tėvų.

V: Ar esi slapta, man nežinant, buvusi pasimatyme su vaikinu?

G: Taip, kodėl turėčiau tau sakyti. Nežinau, kam meluoti, jog eini į pasimatymą. Jei niekas neklausė, tai nieko ir nesakiau.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Gabrielė Rutkauskienė-Vasha ir Viktorija Mauručaitė
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Gabrielė Rutkauskienė-Vasha ir Viktorija Mauručaitė

V: Ar Adrija buvo laukta ir planuota?

G: Taip. Nors niekas šituo niekada, matyt, gyvenime nepatikės.

V: Ar iš karto man pasisakei apie pirmąjį kartą?

G: Net neatsimenu. Tai buvo seniai. Tai pasisakiau, taip.

V: Ar esi savo antrajai pusei siuntusi nude nuotraukas?

G: Kad būčiau visiški nuoga? Ne. Nesu siuntusi, bet esu turėjusi fotosesiją, kai buvau nėščia. Nuoga fotografavausi, tai pagalvojau, ar skaitosi, kad nuoga ar ne, nes kepurė ant galvos buvo.

V: Ar manai, kad mano žinomumas padėjo tau tapti įžymiai?

G: Taip.

V.Saldžiūnas: Čia toks iššūkis buvo. Paskubėjote atsakyti.

G: Tai aš gimiau žinoma jos dėka. Man tai pravertė gyvenime. Mėgstu būti dėmesio centre ir mėgstu, kai apie mane žmonės šneka. Nesvarbu ar blogai. Šnekėkite. Valgykite mane.

V: Ar esi prie savo draugų mane pavadinusi negražiais žodžiais?

G: Taip. (V: Begėdė. Atsiprašyk dabar) Atsiprašau. O tu tai savo mamos nesi pavadinusi niekaip? Sakai: užknisa ta močiutė. Nesakai? Net man taip esi sakiusi. (V: Nebūtina čia visiems žinoti) Tai nedaryk manęs bloga prieš visą Lietuvą.

V.Saldžiūnas: Negi Lietuvoje visi idealūs. Negi visų santykiai yra idealūs.

V: Idealių dalykų iš viso gyvenime nėra.

Viktorijos nė kiek nenustebino išgirsti atsakymai, nes dukra, pasak jos, visada viską sako tiesiai šviesiai. Pati Gabrielė prisipažino, kad susimąstyti privertė klausimas apie nuogos nuotraukas. Poligrafologas pastebėjo, kad Vasha testo pradžioje jaudinosi labiau, aštresni klausimai vertė susimąstyti, tačiau įpusėjus apklausai baimė dingo ir atlikėja atsakinėjo beveik abejingai.

Gabrielė juokdamasi išreiškė viltį, kad žmonės turėtų nustoti ją įtarinėti, o V.Saldžiūnas patvirtino, kad ji tikrai nėra melagė. „Sakiau, kad visada sakau tiesą“, – pasitikėjimu savimi spinduliavo grožio specialistė.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Gabrielė Rutkauskienė-Vasha
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Gabrielė Rutkauskienė-Vasha

Sėsdama į melo detektoriaus kėdę V.Mauručaitė neslėpė jaudulio. „Kuo toliau, tuo labiau. Tai dabar prieš parą pradedu jaudintis, kad kažką reikės daryti. Anksčiau taip nebuvo. Per giliai analizuoju dabar jau“, – prisipažino legendinė dainininkė, o dukrai beliko tik patvirtinti, kad taip ir yra.

VIDEO: MELO DETEKTORIUS | VASHA ir VIKTORIJA MAURUČAITĖ - slaptos meilės, tarpusavio santykiai ir klaidos

VIKTORIJOS MAURUČAITĖS MELO DETEKTORIAUS TESTAS:

G: Ar galvoji, kad aš savo gyvenime padariau daug klaidų?

V: Gyvenime, manau, kad klysti yra normalu. O ar daug... Ne gal.

V.Saldžiūnas: Labai normaliai paanalizavo. Kadangi visas klaidas įsiminti yra sudėtinga, o gal ir ne visas žino. Filosofiškai atsakyta teisingai.

G: Ar esi patenkinta manimi tokia, kokia esu dabar?

V: Taip.

G: Ar manai, kad Adrijos gimimas man buvo į naudą?

V: Šimtu procentu.

G: Šimtu procentu į naudą. O Dieve, kaip aš džiaugiausi, nes žinojau, kad apsiraminsiu, baigėsi baliai festivaliai. Dabar vėl truputį prasidėjo. (V: Gi nieko nepasakosi) Ne, tai ką aš linksmintis negaliu? Vaikas jau nebe lėliukas. Jau keturi metai – jau galiu išeiti.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Gabrielė Rutkauskienė-Vasha, Viktorija Mauručaitė
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Gabrielė Rutkauskienė-Vasha, Viktorija Mauručaitė

G: Ar visada palaikei mano santuoką su Ronaldu?

V: Taip.

G: Ar galvoji, kad buvai geresnė atlikėja nei aš?

V: Tai aišku, kad taip. Čia iš tikro nesulyginami dalykai.

V.Saldžiūnas: Nesinorėjo pameluoti? Negalvojate, kad kažkaip išsisukinėjate? Ne visiškai melas, bet išsisukinėjimas čia buvo.

V: Kas didesnė dainininkė... ne, tikrai negalvoju. Galvojau kaip atsakyti. Nes pradedu kalbėti ir pametu mintį, tai turėjau susikaupti ir pasakyti trumpai.

G: Ar džiaugeisi, kai pasisakiau apie nėštumą?

V: Žinoma.

G: Netikėjo. Sakė, kai parodysiu išrašą, tada patikės. Ji apie nėštumą sužinojo, kai buvau Latvijoje pas savo buvusįjį. Sužinojau, kad laukiuosi prieš kelias dienas, ir mama parašė žinutę, kad nežino, ką daryti su mano sesės Angelos vežimu – palikti ar parduoti. Kaip jausdama. Sakiau, kad paliktų, gal prireiks. Tada kitą dieną ji vėl manęs paklausė dėl vežimo ir tuomet jau pasakiau, kad reikės. Kartu nuvažiavome pas gydytoją ir patikėjo tik tada, kai parodžiau nuotrauką.

G: Ar manai, kad buvai grupės „Dinamika“ sėkmės priežastis?

V: Manau, kad taip.

G: Ar nesigaili taip anksti manęs susilaukusi?

V: Ne. Kaip Dievas davė, taip ir yra.

G: Šitas klausimas tau labiausiai patiks. Ar galvoji, kad esi geresnė dainininkė nei Irma Jurgelevičiūtė?

V: Niekada nesilyginau, kuris geresnis ar blogesnis. Niekada nejaučiau jokios konkurencijos. Keistas klausimas, kurio sulaukiu dažnai, bet man tikrai nei šilta, nei šalta.

V.Saldžiūnas: Čia vėl kažkoks apėjimas. Gudrus atsakymas.

G: Ar gailiesi dėl savo santuokos su mano biologiniu tėčiu?

V: Tai buvo gyvenimo etapas. Ar gailiuosi? Tai atsitiko taip kaip atsitiko.

G: Ar dainuodama grupėje „Dinamika“ buvai su kuriuo nors jos nariu užmezgusi romantiškus santykius?

V: Taip.

V.Saldžiūnas: Mane nustebino. Atsakymas buvo taip, bet jis toks šaltas. Jokių šiltų prisiminimų.

V: Tai nebūtina jų čia demonstruoti. Labai daug metų praėjo. Bet pirma meilė niekada nerūdija. (G: Pirma meilė? Kažko nežinojau) Bet per tą gyvenimą tiek visko įvyksta. Jei jau esi su žmogumi 21 metus kartu, tai kiti dalykai. Kas buvo, kas pražuvo, kažkas užsimiršo.

V.Saldžiūnas: Nereikia demonstravimo, bet, jei būtų kas nors buvę šilto, tai būtų čia matyti. Nebent išblanko labai, bet būna išlieka. Tik tikriausiai vėlesnės meilės buvo audringesnės.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Viktorija Mauručaitė
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Viktorija Mauručaitė

G: Ar esu tavo geriausia draugė?

V: Kaip tau atrodo? Taip.

V.Saldžiūnas: Kaip jums patiko mamos atsakymas? Gerai? (V: Nesu aš jos geriausia draugė) Va čia tai tikrai pamelavo. (G: Melagė, melagė). Čia buvo, buvo.

V: Nes tu nenori būti mano geriausia drauge. Bet aš galvoju, kad gyvenime niekada neturėjau tikros vienos draugės. Turiu daug artimų, bet vienos – ne. (G: Kam skambintum, jei būtų labai liūdna ir nežinotum, ką daryti?) Važiuočiau kažkur pasivažinėti viena. Pas tave gal. Bet galbūt ne, nes pradėtum aiškinti. Nėra nieko pas ką važiuočiau. Geriausia pabūti su savimi ir pačiam sau atsakyti į klausimus.

G: Ar esi man taikiusi kokias nors bausmes, dėl kurių gailiesi?

V: Taip. Yra Gabrielė gavusi diržo, tai ir gailiuosi. Graužiu save. Jau tą pamoką išmokau ir gyvenu toliau. Ji žino, kad gailiuosi ir tai svarbiausia.

V.Saldžiūnas: Tai matau, kad čia tik žodžiais gailitės.

G: Tais laikais visi gavo diržo – normalu. Gal iš kiemo grįžusi namo mamą durne pavadinau ar kažkas panašaus.

V: Neprisimenu už ką, bet ji sugebėdavo išvesti iš kantrybės, iš bet kokios pusiausvyros. Tai dabar jaučiuosi daug brandesnė, daugiau išmokusi, kaip reaguoti į dalykus, o ne pulti karštai. Tuomet dar labai jauna buvau ir tiek brandos nebuvo. Kažkas patarė ir paklausiau tokio patarimo. Dabar ilgai graužiuosi (V.Saldžiūnas: Nebaisiai) Nebaisiai sakote? Tai valosi jau vidus.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Viktorija Mauručaitė
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Viktorija Mauručaitė

G: Ar susilaukus manęs tau teko atsisakyti karjeros?

V: Kažkuriam laikotarpiui – taip. Bet daug koncertų buvo ir kai Gabrielė maža buvo. O buvo taip kaip buvo. Kas iš to, kad gailėsiuosi. Gyvenime taip susiklostė. Niekas nevyksta be reikalo, jei atsitiko tada tai, vadinasi, kad taip turėjo būti. Tada turėjau galimybę turėti tokį džiaugsmą, kurį matote. Jei būtų kitaip, tai mūsų čia nebūtų.

G: Ar pavadintum mane sėkminga?

V: Jeigu manęs klausytum, tai būtum daug sėkmingesnė. Bet aišku, kad sėkminga.

G: Ar grupėse pasitaikė intrigų, kurias išlaikėte paslaptyje?

V: O, taip. Knygas rašyti galima. Apie tuos laikus mažai kas žino. Aš, matyt, tik prisimenu, nes nebuvo nei Facebook, nei Instagramo. Rašė tik laikraščiai, žurnalai ir kartais televizija parodydavo, o tokių dalykų ir televizija nerodydavo. Tų laikų prisiminimai likę tik pas mus ir jie galėtų tik į knygas nugulti. O ar buvo? Tai buvo visko.

Po testo V.Mauručaitė sakė, kad jautėsi normaliai ir meluoti nesinorėjo, nors visi prijungimai prie poligrafo kiek erzino. Vis dėlto V.Saldžiūnas dainininkei taip lengvai išsisukti neleido. Jis atkreipė dėmesį, kad moteris į kai kuriuos klausimus (pvz. ar ji galvoja esanti geresnė atlikėja nei dukra) tiesaus atsakymo bandė išvengti. Pasak poligrafologo, tai tebuvo išsisukinėjimas, nes jokio streso jis neužfiksavo.

Per testą paaiškėjo, kad Vasha su mama vis tik nėra pačios geriausios draugės, nors Gabrielė patikino, kad jų santykiai nėra tradiciniai, jos sutaria puikiai. Moterys priėjo išvadą, kad net atviriausiuose santykiuose mama lieka mama, tad kartais tenka kai ką nuslėpti, nes ji visada norės patarti ar pamokyti. „Dėl visko visada visiems“, – Viktorijos pomėgį papriekaištauti atskleidė dukra.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Gabrielė Rutkauskienė-Vasha ir Viktorija Mauručaitė
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Gabrielė Rutkauskienė-Vasha ir Viktorija Mauručaitė

Apibendrinus Viktorijos ir Gabrielės testo rezultatus paaiškėjo, kad Vasha pradžioje labiau jaudinosi, užfiksuotas kvėpavimo ritmo sutrikimas. „Bet tokio melo nepastebėjau. Buvo reakcija į jautresnius klausimus. Viktorija truputį įkliuvo. Kaip labiau patyręs žmogus ji daugiau filosofiškai atsakinėjo, bet reakcijos buvo pakankamai ramios“, – poligrafo testo rezultatus palygino V.Saldžiūnas.

Pasak poligrafologo, mama ir dukra stengėsi nemeluoti. Viktorija pastebėjo, kad išgirdus klausimą nori nenori pasisako tiesa, nes tuo metu negalvoji, kaip apgauti aparatą. „Reikėjo daugiau meluoti“, – juokėsi moteris, o Vasha prisipažino, kad jai pačiai net stengiantis nebūtų pasisekę. „Aš ne melagė. Iš karto sakiau“, – dar kartą pakartojo Gabrielė, o kad ji nemeluoja patvirtino ir melo detektoriaus testas.

VIDEO: Vasha ir jos mama Viktorija Mauručaitė apie slaptas meiles, tarpusavio santykius ir klaidas: „Nedaryk manęs bloga prieš visą Lietuvą“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius