-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vashos išpažintis: nuo žinomos mamos ir patyčių iki tėvų skyrybų ir brangaus žmogaus

Dainininkė Gabrielė-Vasha Lietuvos muzikos scenoje sukasi jau ne vienerius metus, tačiau mažai kas žino, ką jai teko išgyventi vaikystėje – dėl žinomos mamos ji patyrė patyčias. Vis dėlto moteris džiaugiasi, kad šis laikotarpis jai padovanojo ir brangų žmogų – patėvį Artūrą. Todėl Gabrielė tikisi ateityje sutikti tokį patį šiltą žmogų, kurį jai pačiai tenka pažinoti jau 23-ejus metus.
Gabrielė-Vasha su mama, tėčiu ir dukra
Gabrielė Rutkauskienė-Vasha / 15min klijuotė

Jautrus įrašas apie vaikystės išgyvenimus nugulė dainininkės socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje. Juo ji leido pasidalinti ir su 15min skaitytojais.

„Išpažintis. Mintys kurios pastaruoju metu sukasi galvoje. Dažnai liūdžiu ir sunkiai išgyvenu savo duotą gyvenimo kelią. Nuoširdžiai viduje pergyvenu, bet tuo pačiu ir esu labai laiminga. Esu dėkinga savo mamai ir šeimai už viską. Pradėsiu pasipasakodama dažnai paliečiama tema – Žinomumo kaina.

Dažnai užduodamas klausimas: „Ar manai, būtum žinoma, jei ne tavo mama?“ kas būtų jeigu būtų.. Egzistenciniai dėsniai sukasi galvoje ir vis vien viskas atsisuka į dėkingumą šeimai. Nuo mažų dienų augau badoma pirštais, ne del to, kad su manimi buvo kažkas negerai. O todėl, kad čia juk TA, TOS Viktorijos dukra. Mokykloje patyriau patyčias, pavydą ir visas kitas vaikystėje sunkiai išgyvenamas situacijas. Visą gyvenimą buvau auklėjama atsakingai žiūrėti į gyvenimą, nekreipti dėmesio į piktų ir nelaimingų žmonių komentarus, nuo mažų dienų buvo skiepijamos šeimos vertybės, mano autoriteto, senelio (a.a.) dėka. Taip jau nutiko, kad mano mama išsiskyrė su mano biologiniu gamintoju, o vėliau mums gyvenimas atsiuntė nuostabų žmogų vardu – Artūras, kurį dabar aš vadinu tėčiu.

Šis žmogus mane augino ir augina jau visus 23 metus. Nuostabesnio tėčio įsivaizduoti negalėčiau, nors retai kada parodau savo jausmus, bet šį žmogų aš labai myliu ir esu jam dėkinga už viską ką man suteikė. Bėgo metai.. iš mažos mergaitės virtau moterimi, kurios didžiausia svajonė sukurti laimingą šeimą buvo jau nuo paauglystės. Sutikau žmogų, gimė nuostabi dukrytė, kurios labai labai laukiau. O dabar mažylę auginu viena ir dar vis tikiu pasaka, kad ir mano gyvenimo kelionėje mane kaip ir mano mamą lydės toks puikus žmogus kaip Artūras“, – socialiniame tinkle jautriu įrašu pasidalijo Gabrielė-Vasha.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius