Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vėberis: populiarumas iš manęs daug atėmė

Nelauksime savaitgalio ir apie gyvensenos dalykus kalbėsimės šiokiadieniais. Be įtampos ir intrigų kalbinsime žmones, žinančius gyvenimo skonį ir turinčius ką pasakyti. Tad tie, kam rūpi gyvenimo kokybės ir prasmės klausimai iš patikimų lūpų, nuo šiol gyvenimo būdo žurnalą „Stilių“ galės žiūrėti kiekvieną trečiadienį prieš „Panoramą“.
Aras Vėberis
Aras Vėberis / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Muzika

Ar dažnai kas nors pataria, kai ištinka sunkumai? Dažniau, deja, tik užjaučia ir palinguoja galva. Su tuo susidūrė visi šios laidos herojai. Ir populiarus muzikantas, ir dvi draugės, praradusios darbus ir laukusios stebuklo.

„Nieko nėra baisiau, kai nuo ryto slankioji iš kampo į kampą ir lauki – gal kas paskambins ir pasiūlys darbo, pinigai baigiasi“, – prisimena Gintarė ir Rita, per praėjusius metus praradusios darbus, pajamas ir viltis. Kaip jos išsisuko ir kodėl abi šiandieną be galo laimingos?

Muzikantas Aras Vėberis ne iš tų, kurie apie save skalambija ant kiekvieno kampo.

„Populiarumas iš manęs atėmė daug“, – neslepia Aras, dažniau nutylintis, kaip jį visi išdavė ir kodėl jis atsidūrė dugne.

„Nėra ko galvoti arba išgersiu ir pagalvosiu“, – taip prasidėdavo kiekviena Aro Vėberio diena, apie kurias jis jau gali kalbėti. Tačiau šiandieniniame gyvenime toks jis – ne vienas, bet vienas iš nedaugelio, žinančių, kaip lipama iš duobės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius