-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Veido mankštos specialistė V.Baltramiejūnienė sudirbo nesilaikančius karantino: „Gyvename tarp idiotų“

Prieš kelias savaites Lietuvoje įvedus karantiną, socialiniuose tinkluose nuvilnijo prašymai likti namie. Neabejingi liko ir žinomi šalies žmonės, nors į situaciją sąmoningai reaguoja ne visi. Trečiadienį veido mankštos specialistė Viktorija Baltramiejūnienė pasidalijo kritišku tekstu, kuris greitai sulaukė daugybės reakcijų.
Viktorija Baltramiejūnienė pasipiktino nesilaikančiais karantino
Viktorija Baltramiejūnienė pasipiktino nesilaikančiais karantino / Asmeninio albumo nuotr.

Komentaru veido mankštos, savimasažų ir kitų manualinių technikų specialistė pasidalijo savo feisbuko paskyroje. Netrukus tekstas, kritikuojantis nesilaikančius karantino ir laiką mieste leidžiančius žmones paskatino gausybę komentaru.

Daugelis sutiko, kad griežta ir itin kritiška kalba šiuo metu yra kone vienintelis būdas, padėsiantis pakeisti žmonių požiūrį į esamą situaciją. Su autorės leidimu dalijamės įžvalgomis ir su 15min skaitytojais.

„Šiandien privalėjau lįsti į miestą. Na, lįsti tai reiškia nuvažiuoti automobiliu iki centro ir be jokio kontakto su žmonėmis kai ką atlikti. Grįžau labai slogios nuotaikos. Pasakysiu labai atvirai, mane apima stabilus jausmas, kad gyvename tarp idiotų arba „gudrašiknių“. Nei vieni, nei kiti man nepatinka!

Gudrašikniai šlaistosi po miestą kaip po mėnulį astronautai. Džiaugiasi, kad visi kiti sąžiningai sėdi namie. Kai tuo metu gudrašikniai eina bėgioti, pasivažinėti dviračiais, šiaip telefonu papliurpti. Eina sau su vaikais pažaisti senamiestyje. Juk faina!

Kamuolys rankose, vaikas visus turėklus apčiupinėjo, žaidžia slėpynių tarp senamiesčio pastatų. Kyla elementarus klausimas. O ką tu, gudrašikni, darysi, kai susirgsi pats ar susirgs tavo vaikas? Tu gi, zaraza, alkūnėmis brausiesi į ligoninę! Negaliu, tikrai pikta! Manyje tai sukėlė vidinę įtampą! Tikrai pavydu, aš neslepiu. Ypač pavydu mano vaikui, kuris sėdi mašinoje ir niekur neina, nes negalima.

Aš tikrai daryčiau telefono judėjimo patikrą prieš teikiant medicininę pagalbą nemokamai. Šlaisteisi karantino metu? Ok. Sumokėk pilną kainą už gydymą. Gudrašikniai supranta tik jėgos ar pinigų kalbą. Taip pat daryčiau telefono judėjimo patikrą prieš suteikiant paramą gudrašikniškam verslui. Sėdėjai namie (matomas išbūtas laikas tavo gyvenamosios vietos adresu) būdamas smulkis verslininkas – gausi paramą. Buvai gudrašiknė grožio specialistė, kuri „ale tvarko savo patalpas kasdien“ ir priiminėja „ale drauges arbatos“. Gauk riebią špygą!

Apie idiotus net nekalbu! Tai yra pusiau asocialios būtybės, kurios tiesiog gyvena gatvėse. Jiems nėra ką prarasti! Idiotais taip pat vadinčiau tokius, kurie eina į kavinę maisto išsinešimui savo kojytėmis arba į parduotuvę nusipirkti „ką nors skanaus“! Kamon! Jūs rimtai? Taip blogai su suvokimu, kas vyksta?!

ŽINAU, mano tekstas yra GRIEŽTAS IR NESALDUS. Bet jeigu mes apie tai nekalbėsime aiškiai ir atvirai, o vis būsime diplomatiški, tai gudrašikniai ir idiotai turės stabilią persvarą. Susirgimų ir kitų apkrėtimų skaičiumi taip pat!“, – feisbuke rašė moteris.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius