Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Venecijoje su mylimuoju susižadėjusi Eglė Jakštytė: „Dabar mūsų projektas – vestuvės“

Dainininkei Eglei Jakštytei (27) ir jos mylimajam, verslininkui Simui Budriui rugsėjo 29-oji nuo šiol asocijuosis ne tik su judviejų gražios draugystės pradžia. Būtent šią dieną po dvejus metus trukusių romantiškų santykių pora nusprendė žengti naują žingsnį – iš kelionės Venecijoje jiedu grįžo kaip sužadėtiniai.
Eglė Jakštytė ir Simas Budrys
Eglė Jakštytė ir Simas Budrys / Asmeninio albumo ir M.Baranausko nuotr.

„Širdyje taip gera! Taip miela… taip… ramu. Jaučiuosi pilna meilės“, – 15min kalbėjo Eglė.

Simas Eglei pasipiršo dar praėjusį savaitgalį, tuomet, kai abu lankėsi meilės mieste Venecijoje. Apie romantiškas atostogas Šiaurės Italijoje jiedu svajojo jau seniai, tačiau planus išskristi vis koregavo užimti darbų grafikai. Tačiau kelionė rugsėjo pabaigoje jau spėjo tapti maža poros tradicija – taip jie paminėjo draugystės sukaktį.

Asmeninio albumo nuotr./Eglė Jakštytė ir Simas Budrys
Asmeninio albumo nuotr./Eglė Jakštytė ir Simas Budrys

„Simas į Veneciją norėjo vykti dar rugpjūtį, per mano gimtadienį. Tačiau tuomet turėjau koncertą, o kitą dieną išvykome į Stokholmą, todėl planus atidėjome. Dabar net galvoju, kad jis jau anksčiau kūrė planus pasipiršti, bet viskas kažkaip natūraliai susidėliojo kitaip. Galiu tik džiaugtis – įsimintinų dienų metuose turėsime tik daugiau“, – juokėsi Eglė.

Apie piršlybų detales atlikėja nelinkusi daug pasakoti, tačiau prasitarė, kad Simas jos rankos paprašė tuo momentu, kai ši mažiausiai tikėjosi, klausimą, ar ši bus jo žmona, Eglė išgirdo jiems dviese plaukiojant gondola.

„Į Veneciją vykom švęsti mūsų draugystės sukakties – rugsėjo 29-ąją prieš dvejus metus mes artimiau susipažinome. Todėl nepaisant to, kad draugės ėmė spėlioti, ar tik nesugalvos šioje kelionėje Simas pasipiršti, aš pati tuo netikėjau, net nemąsčiau. Esu Simui sakiusi, kad norėčiau sulaukti žiedo tuomet, kai to visai nesitikiu ir dabar natūraliai jo visai nesitikėjau“, – kalbėjo Eglė.

Tačiau Simas, nors, kaip pats sakė, rizikavo dėl siurprizo, nusprendė padaryti staigmeną. Tiesa, apie ją niekas nežinojo, išskyrus jo seserį – ši padėjo jam viską nepriekaištingai suorganizuoti, moteriškai patarė. O pats Simas mylimąją nustebino išskirtiniu žiedu, kurį drauge su juvelyru kūrė specialiai Eglei.

Asmeninio albumo nuotr./Eglė Jakštytė susižadėjo Venecijoje
Asmeninio albumo nuotr./Eglė Jakštytė susižadėjo Venecijoje

„Man dėl to labai miela. Labai tai vertinu“, – kalbėjo Eglė. Pasak jos, išgirdusi Simo klausimą, ar tekės už jo, ji labai nustebo. Tačiau šoko būseną po akimirkos pakeitė šiluma širdyje – Eglė net nedvejodama ištarė „taip“.

Kasmet panašiu metu poros gyvenime įvyksta kas nors ypatinga – prieš metus tuo pat metu Eglė nusprendė, kad gana važinėti vienam pas kitą, kelionė iš Vilniaus į Klaipėdą ėmė varginti, sostinėje gyvenanti Eglė ir pajūryje užaugęs Simas galiausiai sutarė – laikas gyventi kartu.

„Važinėjimas iš Vilniaus į Klaipėdą ir atgal ėmė varginti. Simas jau juokėsi, kad šį kelią žino mintinai. Abu norėjome drauge būti dažniau, todėl nuolatinis važinėjimas vienas pas kitą tapo nepatogus. Po metų draugystės nusprendėme, kad kraustomės gyventi kartu“,– pasakojo Eglė.

Pasak jos, palikti sostinę nebuvo gaila, ji jau kurį laiką jautė, kad Vilniuje jai per daug šurmulio, kad miestas per didelis, kad norisi ramybės.

Asmeninio albumo nuotr./Eglė Jakštytė
Asmeninio albumo nuotr./Eglė Jakštytė

„Iš tiesų nuo Vilniaus buvau truputį pavargusi. O kai atsidūriau Klaipėdoje, supratau, kad tai – mano miestas. Gal anksčiau ir buvau vakarėlių liūtė, bet dabar jau nebe, dabar man jau rūpi kiti dalykai. O ką jau kalbėti apie vasarą gyvenant prie jūros... Viskas ten labai... Fainiai“, – linksmai kalbėjo ji.

Simas į jos gyvenimą atėjo prieš dvejus metus, tačiau tuomet Eglė sako nė nebūtų patikėjusi, kad netikėta pažintis išsirutulios į rimtus santykius. Jiedu susipažino bendroje draugų kompanijoje, kai po koncerto su vienos grupės vaikinais Eglė nuėjo papietauti į Simo vadovaujamą barą. Tuomet jie tiesiog susipažino, nors vienas kitam į akį anaiptol nekrito. Tačiau vėliau, praėjus keliems mėnesiams, vėl susitiko Vilniuje, vieno klubo atidaryme.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Eglė Jakštytė ir Simas Budrys
Luko Balandžio / 15min nuotr./Eglė Jakštytė ir Simas Budrys

„Taip išėjo, kad draugė, su kuria turėjau eiti į vakarėlį, nebegalėjo dalyvauti, todėl svarsčiau, ar eiti apskritai. Galiausiai nusprendžiau – eisiu. Ten pamačiau Simą, pamojavau jam, jis dar, kaip šiandien pamenu, paklausė ar čia jam mojuoju, užsimezgė pokalbis. Taip visą vakarą ir prakalbėjome, o vėliau ėmėme vis labiau bendrauti. Po poros savaičių drauge išvykome pailsėti į Druskininkus, aplankėme Trakus... viskas taip ir įsisuko“, – prisiminė pašnekovė.

Pasak Eglės, Simas į jos gyvenimą atėjo tuomet, kai ji jau buvo praradusi viltį sutikti savo svajonių princą. Kaip pati pasakojo, kurį laiką jai nesisekė santykiuose. Eglė dėl to išgyveno, o vėliau tiesiog nusprendė paleisti mintį – užteks apie tai galvoti ir meilė pati ateis, tuomet save tikino.

Taip ir buvo: netrukus užsimezgęs stiprus ryšys su sužadėtiniu Simu leido suprasti – svajonės ir norai tikrai gali tapti realybe. Tik reikia tvirtai žinoti, ko labai trokšti iš gyvenimo ir tada mintyse vis kartoti sau, pavyzdžiui, aš labai noriu surasti savo gyvenimo meilę. Ir tada tą mintį paleisti. Ir svarbiausia – neforsuoti, nes kitaip gali tik dar labiau viską nuo savęs atstumti“, – kalbėjo ji.

Šiandien Eglė visiems linki pajusti su kitu žmogumi tokį stiprų ir gilų ryšį, kokį turi jiedu su Simu. Jiems esą nereikia žodžių, kad susikalbėtų, mylimasis ją jaučia iš žvilgsnio, mimikos, kūno kalbos.

„Man smagu, kad jis mane stipriai jaučia. Žavi jo vyriškumas, su juo jaučiuosi saugi. Apskritai abu sakome, kad santykiuose svarbiausia – pagarba, o ją tiek man, tiek jam reikėjo užsitarnauti“, – pasakojo Eglė.

Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Eglė Jakštytė ir Simas Budrys
Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Eglė Jakštytė ir Simas Budrys

Sužadėtinis jai padėjo pasijusti ir laisvesne, atviresne, šiandien Eglė sako daugiau dėmesio skirianti kūrybai, jaučianti pilnatvę, o ir pati nori su kitais dalintis meile, gėriu.

„Dainavimas – neatsiejama mano gyvenimo dalis. Nors be muzikos mane visuomet žavėjo ir psichologija. Net imu galvoti, kad gal norėčiau dar ką nors pastudijuoti, ėmiau vėl norėti mokytis. Taip pat domiuosi ir makiažu, todėl gal būtų vertinga kokius nors kursus baigti. Nežinau tik, ar užteks viskam laiko, bet... juk kai ko nors labai nori, viską įmanoma spėti, tiesa?“ – svarstė ji.

Asmeninio albumo nuotr./Eglė Jakštytė ir Simas Budrys
Asmeninio albumo nuotr./Eglė Jakštytė ir Simas Budrys

Pora sako, kad jau pradeda planuoti ir pačią šventę, kurią surengs kitų metų pavasarį arba vasarą. O ji turėtų būti didžiulė – tiek Eglė, tiek Simas yra iš didelės šeimos, todėl puota nusimato nekukli.

„Dabar mūsų projektas – vestuvės. Nenoriu princesiškų vestuvių, man patinka klasikinis stilius. Tiesiog suprantame, kad norime šią dieną būti su šeima, o brangių artimųjų turime nemažai“, – kalbėjo ji.

Eglė neslepia vis dažniau pagalvojanti ir apie šeimos pagausėjimą. Jau ir pati pastebi nesąmoningai imanti vis dažniau pastebėti mažus vaikus, jais žavėtis.

„Dabar turime šuniuką, kalytę Snaigę. Ji mums – kaip vaikas. Tačiau abu norime vaikų. Nesame paaugliai, jaučiamės brandūs kurti šeimą. Manau, kad viskas vyksta savu laiku, todėl galiu tik džiaugtis, kad dabar – sužadėtuvės, vėliau bus ir vestuvės, o tada... belieka norėti susilaukti vaikučių“, – pasakojo Eglė.

Veros Gorbačevos nuotr./Eglė Jakštytė
Veros Gorbačevos nuotr./Eglė Jakštytė

Ji pati – iš keturių vaikų šeimos, todėl neslepia – su Simu taip pat norėtų ne vienos atžalos.

„Turiu 1,5 metų vyresnę seserį, nuo mažens esame neišskiriamos. Apskritai manau, kad auginti panašaus amžiaus vaikus – labai gerai. Ir nors pradžia sunki, paskui jie vienas kitą ima auklėti, drauge užsiima, prisigalvoja veiklos“, – sakė ji.

Tačiau veiklos dabar užtenka ir jiems dviem – Eglė su Simu laisvalaikį mielai leidžia gamtoje, mėgsta pasivaikščiojimus, keliones, neretai nuvyksta į judviejų mažąja Venecija vadinamą Mingės kaimą, paplaukioja laivu.

„Simas – daug dirbantis žmogus, todėl ištaikyti laisvas dienas – labai sudėtinga. O kartais mums, kaip ir visiems, norisi tiesiog tingiai pabūti namuose“, – pasakojo Eglė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius