Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Veronikos Kastujevos vyro nepaleidžia iš kalėjimo

Grožio ir kosmetologijos centro „Sothys“ prezidentės Veronikos Kastujevos gyvenime - juodas periodas. Verslininkės vyras, turtais garsėjantis verslininkas, sostinės „Žalgirio“ futbolo klubo prezidentas Vadimas Kastujevas vis dar kalėjime.
Neaišku, kiek dar užsitęs Veronikos Kastujevos vyro Vadimo kalinimas.
Neaišku, kiek dar užsitęs Veronikos Kastujevos vyro Vadimo kalinimas. / L.T archyvo nuotr.

Buvo žadama, kad V.Kastujevas iš įkalinimo įstaigos bus paleistas šių metų spalį, tačiau verslininkas vis dar už grotų. Kalinio žmonos Veronikos telefonas šiomis dienomis išjungtas, ji užtrukusio vyro kalinimo nekomentuoja.

Verslininkės telefonu atsiliepusi jos kolegė Sabina Repčenkienė informavo, kad V.Kastujevo žmona vyro įkalinimo peripetijų nekomentuos dar ilgą laiką.

„Šiuo metu Veronika yra užsivertusi rūpesčiais ir interviu tikrai dar ilgai nedalins“, 15min.lt sakė S.Repčenkienė, sostinės verslininkė, grožio ir kosmetologijos centro „Sothys“ direktorė.

Kaip buvo rašyta žianiasklaidoje, V.Kastujeva šeimos tragediją išgyvena ramiai su vaikais atostogauja Gruzijos kurortuose, pažįstamiems giriasi besimėgaujanti prabanga.

Šių metų birželio mėnesį V.Kastujevas Maskvoje buvo sulaikytas Rusijos prokuratūros tardymo komiteto darbuotojų. Kartu su kitu Lietuvos piliečiu Aleksandru Boidenka ir dviem Rusijos vidaus reikalų ministerijos Kovos su organizuotu nusikalstamumu ir terorizmu departamento operatyvininkais – majorais Dmitrijumi Celiakovu ir Aleksandru Nosenka V.Kastujevos vyras buvo kaltinamas reikalavęs pusantro milijono eurų (apie 5 mln. 250 tūkst. litų) iš „Inkredbank“ viceprezidento, ledo ritulio klubo „Spartak“ vadovo Piotro Čuvilino.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius