Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vestuves surengusi Inga Žuolytė atkirto kritikams: „Pamiršote, kad šventė ne jūsų“

Prieš kelias dienas socialinių tinklų žvaigždė Inga Žuolytė (25) ir jos sutuoktinis Adomas Mikalauskas (26) iškėlė pasaką primenančias vestuves, kuriose buvo gausu įvairiausių netikėtumų. Tačiau šventė patiko ne visiems – sutuoktiniai internetinėje erdvėje sulaukė ne tik pagyrų, bet ir kritikos. Dabar į ją nusprendė sureaguoti ir pati nuotaka.
Inga Žuolytė
Ingos Žuolytės ir Adomo Mikalausko vestuvių akimirka / Asmeninio albumo nuotr.

Liepos 22-ąją dieną Šv. Apaštalų Petro ir Povilo bažnyčioje I.Žuolytė ir A.Mikalauskas sumainė vestuvinius žiedus. Sutuoktinių pasveikinti atvyko gausus būrys draugų bei artimųjų. Tačiau jie ne vieninteliai stebėjo poros vestuves – įvairiausios kalbos, ne vien tik gražios, virė ir internete.

Visgi po kelių dienų I.Žuolytė nutraukė tylą – moteris socialiniame tinkle „Instagram“ pasidalijo įrašu, kuriame išdėstė savo mintis apie internete kilusias diskusijas.

„Emocijoms nurimus, o diskusijoms apmažėjus jau turiu noro bei galiu pasisakyti ir aš, nes žinau, kad kažkam tai neabejotinai bus įdomu. Tad jei kažkam buvo smalsu, kaip į visas replikas, straipsnius ir komentarus reagavome mes su Adomu – niekaip. Pradžioje tam neturėjom sveikatos ir jėgų, o atsigavus galvoje skambėjo tik juokas ir šokių muzika. Bet iš nuogirdų noriu pasidalinti savo požiūriu“, – įrašą pradėjo Inga.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Ingos Žuolytės ir Adomo Mikalausko vestuvių akimirka
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Ingos Žuolytės ir Adomo Mikalausko vestuvių akimirka

Toliau I.Žuolytė davė atkirtį kritikams, aptarinėjusiems konkrečias jos vestuvių detales.

„Kam pasirodė baisu ir neįprasta įkaušę jaunavedžiai – galiu pasakyti, jog man atrodo keistai, kai jiems pavyksta išlikti blaiviems. Nes kada sau leisti daryti viską taip, kaip nori, taip pat ir „prikvasinimą“, labiau nei per vestuves – aš nelabai ir įsivaizduoju. O ir šiaip, man visai ne gėda prisipažinti, kad alkoholis per didesnes šventes – mano brolis.

Jei kažką nustebino fotografo prigauti jaunosios apatiniai iš po suknelės – sveikinu, visada būna pirmas kartas išvysti merginos apatinius.

Jei kažkam nepatiko jaunosios kojos – nieko tokio, visada galite žiūrėti į savąsias.

Jei kažkam pasirodė per daug storių šventės metu ar nepagarba man – galimai pamiršote, kad šventė ne jūsų. Bet galiu nuraminti, jog priešingai, jaučiau tik pagarbą iš susirinkusių svečių, nes iš patirties žinau, jog žmonės daugiausiai turinio į socialinius tinklus kelia tada, kai jiems patinka tai, ką mato, ir jaučiasi laimingi. O aš tik džiaugiuosi, jog pati, beveik nepraleidusi laiko telefone, turėsiu tiek turinio prisiminimams.

Na, o visos kitos hiperbolizuotos ar sukurtos istorijos mano komentaro net nėra vertos. Tik su svečiais juokavome, kad akyli stebėtojai praleido tiek veiksmo, likusio už kadro po 12 valandos, kad dėmesį būtumėt tikrai į kitus dalykus nukreipę, o apie vestuves kalbėję tik dar daugiau.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Ingos Žuolytės ir Adomo Mikalausko vestuvių akimirka
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Ingos Žuolytės ir Adomo Mikalausko vestuvių akimirka

Gerai mane pažįstantys žino, kad aš mėgstu dėmesį. Bet kokį. Tad per vestuves parai laiko tapti labiausiai aptarinėjama bei populiariausia Lietuvos moterimi tikslo neturėjau, bet kad taip įvyko – man buvo visiškai nauja patirtis, kuri negaliu sakyt, kad nepatiko. Visgi pažadu skandalų dirbtinai nekurti.

Vieni žmonės investuoja į keliones, antri – į turtą, o aš esu tas tipažas, kuris investuoja į gerą laiką bei didesnius vakarėlius, nes man geriausias vakarėlis yra tas, kuriame matau, kad linksma ne tik man, bet ir kitiems. Kaifuoju, kai viskam praėjus apie tai galime kalbėtis bei prisiminti dar kelis mėnesius į priekį. Dėl tų pačių priežasčių ir vestuvių šventė buvo tokia, kuri patiktų ne tik man bei mano vyrui, bet ir artimiesiems.

Ir tikrai norėjau verkt iš laimės matydama besilinksminančią savo mamą, šokdinamą žavių jaunuolių. O kad pati šventė dar sulaukė ir tokio dėmesio virtualioje erdvėje, mano atveju buvo tik teigiamas šalutinis efektas, dėl kurio su vyru dar ir anūkams galėsime rodyti ir pasakoti, jog mūsų vestuvių pasaka buvo tokia, apie kurią kalbėjo visa Lietuva“, – socialiniame tinkle rašė I.Žuolytė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius