Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vestuvių metines švenčiantys Zvonkai kasmet kartoja tą patį fotokadrą, tik šįkart jau ne dviese

Liepos 26-oji Katažinai (37) ir Deivydui (39) Zvonkams – ypatinga diena. Būtent šią dieną pora mini savo vestuvių metines, šiemet – jau trečiąsias. Kaip ir kasmet pora tradiciškai jas švenčia Dzūkijoje, prie Lavyso ežero. Čia yra jų pamėgta sodyba, į kurią vis sugrįžta pabūti kartu.
Katažina ir Deivydas Zvonkai su dvynukais Kornelija ir Donatu
Katažina ir Deivydas Zvonkai su dvynukais Kornelija ir Donatu / Asmeninio albumo nuotr.

Skirtumas tik tas, kad šiemet jie jau ne dviese, kartu su Zvonkais – ir jų mažieji dvynukai Kornelija ir Donatas.

„2x2=4. Žilvino (gandro) čia jau nebėra... Jis padarė savo reikalą ir išskrido pas kitus... Na, o mes... Mes kaip niekad laimingi, toje pačioje vietoje, kaip ir kiekvienais metais“, – rašė Katažina, pasidalinusi kasmet toje pačioje vietoje įamžinta nuotrauka feisbuke.

„Šiandien abu pagalvojome, kad anksčiau kalbėjome, kad kai turėsime vaikų, irgi atvažiuosime čia. Tik šiandien suvokiau, kad mūsų tradicija atvykti čia liepos 26-ąją tęsiama, kad mes čia – jau su vaikais. Savo vaikais“, – 15min sakė ji.

Dar ankstesniais metais čia Katažina ir Deivydas ne kartą sutikdavo vaikštinėjančius ar ratus aplink sukančius gandrus. O šiemet – nebe. Kaip patys sako, atvyko, o gandro jau nebėra.

„Abu susijuokėm: tai kaip čia dabar? Nes anksčiau gandras aplink mus ratais kvadratais vaikščiodavo“, – juokdamasi prisiminė Katažina.

K.Zvonkuvienės teigimu, šiemet sukaktuvės ypatingos, nes čia, prie Lavyso, kurį su Deivydu pamėgo dar prieš vestuves, lankosi ketvirtus metus ir šįkart jau ne dviese, o keturiese.

Tai gal kitąmet, penktuosius metus jau bus ir penkiese? „Duokite pailsėti, – juokiasi Katažina. – Tačiau jei Dievas duos, tada taip. Negaliu sakyt, kad dabar nekantrauju vėl gimdyti. Labai myliu vaikus, tačiau kol kas mums gerai ir keturiese.“

TAIP PAT SKAITYKITE: Kūdikio besilaukiantys Katažina ir Deivydas Zvonkai antrąsias vestuvių metines mini Dzūkijoje

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius