Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 03 01

Vestuvių organizatorių patarimai: ką reikia žinoti, jei vasarą norite susituokti?

Prasidėjus pandemijai daug vestuvių buvo nukelta šiems metams, natūralu, kad per tą laiką pasikeitė ne tik tendencijos, bet ir kainos. Ką svarbiausio reikėtų žinoti, jei poros tik dabar atsibudo po žiemos miego ir nori vasarą surengti vestuves? Ar per tokį trumpą laiką dar įmanoma tai padaryti, atsako žinomos šios šventės organizatorės.
Sandra Dainaravičienė, Kristina Kaikarienė, Laura Vagonė
Sandra Dainaravičienė, Kristina Kaikarienė, Laura Vagonė / Asmeninio albumo, Luko Griciaus nuotr.

Nenumaldomai artėja ne tik vasara, bet ir vestuvių sezonas. Kol dalis nuotakų jau kurį laiką planuoja, kaip atrodys jų svajonių šventė, kitos imasi už galvos, supratusios, kad liko vos keli mėnesiai viskam sustyguoti.

Pagalbą vestuvinėmis suknelėmis netrukus planuojančioms pasipuošti jaunosioms visada pasiruošusios suteikti švenčių planuotojos. Jos šiame straipsnyje atsako į visus svarbiausius klausimus ir pataria, ką daryti, jei apie savo gražiausią gyvenimo šventę susimąstėte tik pradėjus tirpti sniegui.

Sandra Dainaravičienė: „Nieko nėra neįmanomo“

O po žiemos miego tik dabar atsibudo beveik visos poros, sako vestuvių planuotoja Sandra Dainaravičienė. Anksčiau jos darbo kalendorius po truputį pildydavosi kiekvieną mėnesį, dabar karantinas, atrodo, padiktavo savo taisykles – organizatorei prasidėjo tikras darbymetis.

Ar dar spės įšokti į paskutinį jau bene nuvažiuojanti traukinį poros, kurios tik dabar sumanė vasarą kelti vestuves? Žinoma, o ir nerimauti, pasirodo, nėra ko. Nors populiariausi tiekėjai jau senų senovėje užimti, bet nemažai porų, ypač gyvenančių užsienyje, vestuves atšaukia ar nukelia, todėl vietos dažnai atsilaisvina, tereikia domėtis.

„Dauguma vestuvių planuotojų jau yra užimtos, bet nereiškia, kad jos bus užimtos ir po dviejų savaičių. Šioje industrijoje nėra stabilumo“, – sako S.Dainaravičienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius