-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Vėžiu sergantis tėvas 11-metę dukrą nuvedė prie altoriaus, kad šį prisiminimą ji išsaugotų iki savo tikrų vestuvių dienos

11-metė amerikietė Josie Metz jau žino, kad jos vestuvių dieną tėčio tikrai nebebus šalia, tačiau jis savo mergaitei surengė neįtikėtiną staigmeną – surengė netikras vestuves, kad ji patirtų tą jausmą, kai tėtis palydi nuotaką prie altoriaus.
Josie Metz su tėčiu Jimu
Josie Metz su tėčiu Jimu / Stop kadras

Mintis įgyvendinti šią idėją kilo fotografei Lindsey Villatoro, kuri jau keletą metų teikia paslaugas sunkiomis ar nepagydomomis ligomis sergantiems žmonėms. Moters teigimu, daugelis žmonių tokiomis akimirkomis galvoja vien apie mirtį ir pamiršta pagalvoti apie patį žmogų, jo asmenybės grožį – žmonės ligonio pradeda gedėti dar nemirusio. Taigi fotografės organizuojamos fotosesijos turi kilnų tikslą sukurti gražių ir malonių prisiminimų su brangiu žmogumi, ji ragina išnaudoti visą likusį laiką kartu.

VIDEO: Surežisuota 11-metės Josie vestuvių diena

Būtent tokia ir buvo Metzų šeimos fotosesijos idėja. Visi supranta, kad vieną dieną, kai Josie sutiks savo gyvenimo vyrą ir žengs prie altoriaus, tėtis jos palydėti negalės. Todėl Josie tėvai, kasos vėžiu sergantis Jimas ir jo žmona Grace, kartu su fotografe sugalvojo surengti netikras vestuves. Nors mergaitė už nieko neištekėjo ir nebuvo jokio jaunikio, tačiau tėtis ją prie altoriaus vis tiek palydėjo, ceremoniją vedė tikras pastorius, šventėje dalyvavo visi artimieji, mergaitė vilkėjo tikrą nuotakos suknelę ir visos šios gražios bei jaudinančios akimirkos buvo užfiksuotos nuotraukose.

Vestuvių nuotraukų galite pamatyti paspaudę ČIA.

„Josie buvo truputį sukrėsta, kai iš mokyklos ją pasiėmusi mama pasakė, kas tądien įvyks. Jai tiesiog reikėjo laiko susitvardyti. Vėliau ji pasakė: tai buvo pati geriausia diena mano gyvenime. Ji buvo labai laiminga ir susijaudinusi, kad galės tai patirti“, – „Huffington Post“ pasakojo fotografė.

Stop kadras/Josie Metz su tėčiu Jimu
Stop kadras/Josie Metz su tėčiu Jimu

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius