-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Victoria Beckham: „Jūs niekada manęs neišvysite su treningais ar „uggsais“

Viena iš mados pasaulio ikonų, futbolininko Davido Beckhamo žmona Victoria tikina, kad nenuleis savo standartų kartelės ir niekada viešumoje nepasirodys su sportiniu kostiumu ar gremėzdiškais „Ugg“ batais.
Victoria Beckham
Victoria Beckham / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Buvusi „Spice Girls“ narė tikina esanti nepalenkiama ir viešumoje pasirodo būdama pačios geriausios formos. V.Beckham pareiškė, kad ji niekuomet viešumoje nepasirodys su sportiniu kostiumu, kaip kartais elgiasi kitos įžymybės, nes jai mada yra pernelyg svarbi.

„Aš per daug myliu madą, kad vilkėčiau sportinį kostiumą! Tas pats galioja ir „Ugg“ batams. Aš juos aviu tik namuose“, – V.Beckham sakė kovo mėnesio prancūzų mados žurnalui „Madame Figaro“.

37 metų V.Beckham turbūt pamiršo, kad 2010 metais ji buvo įamžinta dėvinti būtent sportinę, pilkos spalvos aprangą. Ji buvo nufotografuota išeinanti iš pastato Los Andžele. Victoria, išvydusi fotografus, sutriko ir veidą prisidengė, kad nuotraukose būtų neatpažįstama.

Du skirtingus V.Beckham skirtus „Madame Figaro“ viršelius galite išvysti čia.

Vienam viršeliui V.Beckham pozuoja vilkėdama mados namų „Prada“ 2012 pavasario kolekcijos rausvą, gėlėmis siuvinėtą maudymosi kostiumėlį. Šioje fotografijoje atlikėja atrodo jaunesnė ir švelnesnių bruožų – tą lemia ir Victoriai neįprasta banguotų plaukų šukuosena.

Kitame viršelio variante galima išvysti Victorią, dėvinčią juodos odos Alexanderio Wango suknelę. Žurnalo viduje esančiose nuotraukose V.Beckham demonstruoja savo liekną figūrą ir įdegusias kojas bei nepriekaištingus dizainerių kūrinius.

Ponia Beckham interviu taip pat dalijasi mintimis apie mėgstamiausius dizainerius: „Aš esu priklausoma nuo „Prada“, „Hermes“ susagstomų megztinių ir krepšių. Man patinka matyti pasaulį Miuccia Prada akimis! Ši moteris yra genijus. Jos mados vizijos yra ultra inteligentiškos. Kiekvieną sezoną, kai ji sukuria ką nors naujo, ji žino, kaip nustebinti."

Victoria pagyrė įžymių damų  Kate Bosworth ir Clemence Poesy stilių ir prasitarė labiausiai savo drabužiais norinti papuošti aktorę Tilda Swinton. V.Beckham kurtus drabužius dabar dėvi jos bičiulės – aktorės Cameron Diaz ir Eva Longoria.

V.Beckham taip pat prasitarė esanti didelė pirkimo internetu gerbėja – kol vaikai miega, ji internetu užsisakinėja drabužius ir aksesuarus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius