-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Victoria's Secret“ atidarys pirmą parduotuvę Europoje

Seksualiųjų apatinių tinklas „Victoria's Secret“ pagaliau atkeliauja į Europą. Pirmoji parduotuvė Senajame žemyne atsidarys kitais metais Londone, New Bond gatvėje. Koncerno vadovas Martynas R.Redgrave'as patikino, kad tai nebus vienintelė parduotuvė – plėsti apatinių drabužių tinklą Europoje šiuo metu yra prioritetinis kompanijos tikslas.
„Victoria's Secret“ katalogo pristatymas
„Victoria's Secret“ modeliai / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Victoria's Secret“ garsėja savo visame pasaulyje trokštamais, tačiau tik JAV bei Kanadoje parduodamais apatinių drabužių bei maudymosi kostiumėlių modeliais. Prie milžiniško populiarumo daugiausia prisidėjo itin seksualios kompanijos samdomos manekenės, vadinamieji „angelai“.

Kasmet VS surengia įspūdingą kolekcijos pristatymo šou, kuriame dalyvauja daugybė pasaulinio garso žvaigždžių, o transliacijos prie ekranų pritraukia milijonus. VS kolekcijų pristatymai išsiskiria spalvingumu bei energingumu – čia podiumu žingsniuoja tik itin charizmatiškos bei gundančių formų manekenės.

Tapti VS angelu – daugumos merginų svajonė. Savo karjeros aukštumas čia pasiekė tokie garsūs modeliai kaip Gisele Bundchen, Heidi Klum, Miranda Kerr, Adriana Lima, Alesandra Ambrossio ir kt. Angelų gretose yra ir garsiausia Lietuvos manekenė – Edita Vilkevičiūtė.

„Victoria's Secret“ 1977 m. įkūrė Roy Raymondas, kuriam buvo nepatogu pirkti apatinius drabužius savo žmonai paprastame prekybos centre. Šiuo metu VS yra populiariausias apatinių drabužių gamintojas, turintis daugiau nei 1000 parduotuvių JAV ir Kanadoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius