Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Victoria's Secrets“ šių metų svajonių liemenėlės kainą numušė ekonomikos krizė (nuotraukos)

Apatinių drabužių kompanija „Victoria's Secret“ trečiadienį, kaip ir kasmet, pristatė brangakmeniais puoštą svajonių liemenėlę, tačiau šventinio laikotarpio kataloge jos kaina buvo sumažinta, atsižvelgiant į antrus metus tebesitęsiantį sudėtingą laikotarpį po ekonomikos krizės.
Manekenė iš Brazilijos Adriana Lima demonstruoja „svajonių liemenėlę“.
Manekenė iš Brazilijos Adriana Lima demonstruoja svajonių liemenėlę. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Manekenė iš Brazilijos Adriana Lima pademonstravo Niujorke liemenėlę „Bombshell Fantasy Bra“, puoštą 3 tūkst. baltų deimantų, melsvų safyrų ir ovalinės formos topazų, kurių bendras svoris – 142 karatai. Š liemenėlė įvertinta dviem milijonais JAV dolerių (4,5 mln. litų).

„Victoria's Secret“ veidas A.Lima, kuri, pasak žurnalo „Forbes“, per metus uždirba 7,5 mln. dolerių (18,6 mln. litų), pabrėžė, kad unikali liemenėlė, sukurta Italijos juvelyrinių dirbinių kompanijos „Damiani“, yra ne vien puošni, bet ir patogi segėti.

„Ji patogi, labai patogi“, – 29 metų gražuolė sakė naujienų agentūros „Reuters“ televizijai.

Du milijonus dolerių kainuojantis baltos ir mėlynos spalvų aprangos elementas, puoštas dangaus ir žvaigždynų motyvais, buvo pademonstruotas pristatant artėjančio šventinio laikotarpio „Victoria's Secret“ kolekciją. Kasmet per šiuos renginius pristatoma vis nauja svajonių liemenėlė.

Tačiau šiemet sukurta liemenėlė buvo trečdaliu pigesnė nei tris milijonus dolerių kainavusi pernykštė „Harlequin Fantasy“, puošta 2 350 baltų, šampano ir konjako spalvų deimantų, tarp jų širdelės pavidalo 16 karatų šampano spalvos briliantu. Bendras jos brangakmenių svoris buvo 150 karatų.

„Victoria's Secret“ 2008 metų liemenėlė „Black Diamond Fantasy Miracle“ buvo įvertinta 5 mln., 2007-ųjų – 4,5 mln., o 2006-ųjų – 6,5 mln. dolerių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius