-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vidas Bareikis apie savo pirmuosius pasimatymus: „Matyt, nebuvau geidžiamiausias jaunikis“

Aktorius Vidas Bareikis, besifilmuodamas naujajame filme apie pasimatymus, prisiminė ir savuosius bei papasakojo, kaip jam anksčiau sekėsi ieškoti meilės. Pasirodo, jog pirmajam pasimatymui V.Bareikis pasirinkdavo gan netikėtą vietą.
Vidas Bareikis
Vidas Bareikis / Viganto Ovadnevo nuotr.

Sausio 3 d. Lietuvos kino teatrus pasieks lietuviška romantinė komedija „Tobulas pasimatymas“. Pagrindinė filmo herojė, įkūnyta aktorės Jurgitos Jurkutės-Širvaitės, leisis į aklų pasimatymų karuselę. Vienu jos partneriu taps juoko ašarą nubraukti priversiantis Vido Bareikio kurtas personažas.

Besifilmuodamas komedijoje apie aklus pirmuosius pasimatymus, aktorius, režisierius, TV laidų vedėjas ir muzikantas prisiminė ir savo patirtį.

„Atsimenu, kai ieškojau antros pusės „mIRC“, „One.lt“ ir kitose susirašinėjimo programėlėse. Susipažinęs su mergina kviesdavau susitikti prie „Vaikų pasaulio“. Tada dar nebuvo įprasta siuntinėti vieni kitiems nuotraukas, todėl tekdavo tartis, kaip atpažinti vienam kitą. Aš visada būdavau „tas su rože“, – šypsojosi aktorius.

Viganto Ovadnevo nuotr./Vidas Bareikis
Viganto Ovadnevo nuotr./Vidas Bareikis

„Aišku, dažniausiai man tekdavo nusivilti. Tuo metu dar nemaniau, kad žmogus turi būti gražus vidumi, todėl, pamatęs mano idealo neatitinkančią merginą, jau po pusvalandžio sakydavau, kad turiu bėgti ruošti pamokas. Tiesa, matyt, ir pats nebuvau geidžiamiausias jaunikis – merginas vesdavausi į „McDonald's“ restoraną“, – juokdamasis prisiminė aktorius.

VIDEO: TOBULAS PASIMATYMAS | Trailer | 2020.01.03

„Tobulas pasimatymas“ – lietuviška romantinė komedija apie pradinių klasių mokytoją Liną (akt. Jurgita Jurkutė), kuri svajoja sutikti savo gyvenimo meilę ir pasiryžta nueiti į aklą pasimatymą. Kai jos pora nepasirodo, prie staliuko prisėdęs populiarios TV laidos vedėjas Tomas (akt. Leonardas Pobedonosvecas) įžūliomis pastabomis galutinai sugadina ir taip nevykusį vakarą. Negana to, vėliau jis išsityčioja iš naivuolės savo laidoje, o galiausiai įžeistai vienišei pateikia pasiūlymą, kurio atsisakyti neįmanoma.

Viganto Ovadnevo nuotr./Vidas Bareikis
Viganto Ovadnevo nuotr./Vidas Bareikis

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius