Vidas Bareikis mirusiai mamai skyrė jautrų laišką: „Ačiū tau už visas pamokas“

Kol daugelis pirmąjį gegužės sekmadienį pasitinka bent skambučiu savo mamai, tiems, kurių vienas artimiausių žmonių jau iškeliavo Anapilin, nieko kita nelieka, kaip tik jį prisiminti ir mintyse išsiųsti linkėjimą. Visgi atlikėjas Vidas Bareikis tą nusprendė padaryti itin atvirai ir jautriai – mirusiai mamai jis paskyrė viešą laišką, kuriame – ir asmeniški prisipažinimai, ir taip ir neišgirstos padėkos už kartu praleistą laiką.
Vidas Bareikis su mama
Vidas Bareikis su mama / 15min asmeninio albumo nuotr.

„Ilgą laiką galvodamas apie savo mamą pirmiausia prisimindavau tam tikras nuoskaudas, kurias išgyvenau būdamas paauglys, ir labai ilgą laiką negalėjau jų atleisti. Bet dabar ramia širdimi galiu pasakyti, kad viską supratau, atleidau ir išmokau kovoti su tais vidiniais demonais, o, matyt, labiausiai tiesiog savo egoizmu, kuris ir statė mano bėdeles į priekį, o ne leido atvirai ir nuoširdžiai bendrauti su savo vienintele mama“, – prisipažino atlikėjas.

Čia pat V.Bareikis kreipėsi į mirusią mamą. Tiesiai ir itin asmeniškai.

Asmeninio albumo nuotr./Vidas Bareikis su mama
Asmeninio albumo nuotr./Vidas Bareikis su mama

„Mama, dabar labai šiltai galiu tau pasakyti, kad pirmieji trys dalykai kuriuos atsimenu pasakęs žodį „mama“ visgi yra ne kažkokios nuoskaudos, o tai yra:

Tavo iškepti blynai per visą keptuvę su braškiu uogiene ir kaip juos atnešei prie prūdo man žvejojant su tėčiu. Tai, kaip tu mane vaikystėje kiekvieną vakarą užglostydavai iki pat miego. Ir tai, kaip jau pati sulaukusi anūko negailėdavai nieko ir jam pirkdavai gausybę lego, dėlionių ir virdavai pačius skaniausius makaronus su lašiša“, – vardijo muzikantas.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Vidas Bareikis
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Vidas Bareikis

V.Bareikis taip pat nepraleido progos padėkoti mamai, vildamasis, kad šis linkėjimas ją pasieks, kad ir kur ji šiuo metu bebūtų.

„Ačiū tau už visas pamokas, ačiū už tą šypseną, liūdnas gilias akis, emocionalumą, muzikalumą, režisūrinę ir artistinę gyslelę ir vokišką užsispyrimą! Labai tave myliu ir siunčiu didžiausius sveikinimus! Tikiuosi, kad ir ten, kur dabar esi, yra patogi sofa, tavo mėgstamiausios rusiškos TV programos ir daug ramybės, kurios tau visą gyvenimą taip trūko. Su didžiausia meile – tavo Vidukas“, – pasirašė atlikėjas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius