Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vidas Bareikis pristato dainą „Kai aš verkiu“: „Ją parašiau naktį, vedamas stiprios emocijos“

Vos prieš 2 mėnesius pristatęs Lietuvos muzikinę sceną sudrebinusį ir stulbinančio populiarumo sulaukusį kūrinį „Ežero dugne“ atlikėjas Vidas Bareikis nestovi vietoje ir savo klausytojams dovanoja dar vieną itin jautrią muzikinę istoriją.
Vidas Bareikis
Vidas Bareikis / Organizatorių nuotr.

„Kai aš verkiu“ – antrasis singlas iš būsimojo Vido Bareikio albumo. „Šiuo metu savo kūryboje stengiuosi būti kiek įmanoma labiau atviras ir klausytojams parodyti visokias, galbūt dar nematytas, kur kas jautresnes savo puses, – sako Vidas. – Po labai trankių gabalų, tokių kaip „Pusvalanduko“ ar „Nervai“, natūralu, kad manyje susikaupė kitokių emocijų, kurios išsiliejo dainoje „Ežero dugne“ ar naujausiame kūrinyje „Kai aš verkiu“.

Manto Repečkos nuotr./Vidas Bareikis
Manto Repečkos nuotr./Vidas Bareikis

Šią dainą parašiau vėlai naktį, vedamas itin stiprios emocijos. Jos vokalinė linija, beje, irgi buvo įrašyta iš pirmo karto, be jokių papildomų dublių ar korekcijų, nes man būtent norėjosi užfiksuoti patį jausmą, o ne išgludintas natas ar garsus. Manau, kad nereikia bijoti verkti ar liūdėti, kai to norisi, o ypač vyrams, kurie dažnai yra tarsi įkalinti nepriekaištingumo, tvirtumo spąstuose ir normose.“

Įvertinkite naują dainą „Kai aš verkiu“:

VIDEO: Vidas Bareikis - Kai aš verkiu

Naujausioje V.Bareikio dainoje girdimas ne tik įsimenantis trimito motyvas, bet ir netikėtas moteriškas vokalas. Iki šiol atlikėjo komandoje „VB Gang“ buvo vienintelė mergina – charizmatiškoji būgnininkė Rasa Vaštakaitė. Tačiau dalyvavimas TV projekte „Finalo ketvertas“, kuriame V.Bareikis teisėjavo, padovanojo jam ne tik naują patirtį bei dar platesnį gerbėjų ratą, bet ir naują scenos partnerę.

Dainoje „Kai aš verkiu“ skamba vienos iš projekto dalyvių – dainininkės Gabijos Lokytės balsas. Talentinga mergina prisijungs prie „VB Gang“ kompanijos ir didžiuosiuose V.Bareikio vasaros koncertuose.

„Kiekviename etape ieškau kažko naujo. Taip ir šį kartą pajutau, kad tokioje – santykius nagrinėjančioje – dainoje privalo skambėti moters balsas. Gabijos vokalas tiko nepriekaištingai, – pasakoja V.Bareikis. – Taip pat labai džiaugiuosi, kad Gabija jungiasi prie mūsų „gang‘o“ ir net neabejoju, kad suteiks naujų spalvų ir ankstesniems hitams – tokiems kaip „Trys Kanados“ ar „Pusvalanduko“. Manau, kad šiuo metu mūsų programa yra kaip niekada universali ir aprėpianti labai platų emocinį spektrą: nuo beprotiškų „Nervų“ iki labai jautrių „Kai aš verkiu“ ar „Bredo Pito“.

Energingasis V.Bareikis pastaruoju metu jau spėjo pagarsėti kaip atlikėjas, kuriam pavyksta vos per kelias akimirkas išjudinti ir ant kojų sukelti didžiausias arenas. Jis žada, kad laukia tokia pat ekspresyvi, audringa ir muzikali vasara.

Artimiausia proga susitikti su Žmogumi-orkestru vadinamu atlikėju bei išgirsti gyvai naująjį jo kūrinį „Kai aš verkiu“ – gegužės 23 d. Tądien kartu su savo grupe „VB Gang“ V. Bareikis sudrebins Vilniaus mokytojų namų kiemo „Vasaros terasą“ sezono atidarymo koncerte „Ežero dugne“. Po jo Vidas žada pranešti apie tolimesnius intriguojančius šios vasaros planus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius