-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Vidui Blekaičiui po treniruočių baseine atsinaujino išvaržų skausmai – galiūnui prireikė medikų

„Šuolio“ dalyvis – galiūnas Vidas Blekaitis – sekmadienio vakarą vos per plauką neiškrito iš laidos – likus vos žingsneliui iki finalo jis atsidūrė priešpaskutinėje vietoje. Vis dėlto žiūrovai jo pagailėjo ir išgelbėjo jį savo balsais – „Šuolį“ palikti teko Diletai Meškaitei. Džiaugsmą patekus į finalą V.Blekaičiui pritemdė atsinaujinę stuburo ir juosmens skausmai.
Vidas Blekaitis
Vidas Blekaitis / Žmonės.lt

„Turiu jau įsisenėjusias stuburo ir juosmens išvaržas, kurių būklė tai pagerėja, tai pablogėja. Paskutiniu metu visa tai paūmėjo, todėl buvau priverstas kreiptis į medikus dėl jaučiamo skausmo“, – portalui Žmonės.lt sakė Vidas.

Galiūnas prisipažino, kad išvaržos jam atsirado dėl intensyvaus sporto – sunkumų kilnojimai ir didelis fizinis krūvis, anot jo, padarė savo. Treniruotės baseine taip pat paskatino skausmų atsinaujinimą.

„Šuoliai į vandenį prie paūmėjusių skausmų tikrai prisidėjo, juk būna, kad netaisyklingai įkrenti į baseiną, susitrenki nugarą. Šuoliai ir šiaip bendras fizinis krūvis turbūt susidėjo į visumą, todėl ir atsinaujino išvaržų skausmai“, – svarstė V.Blekaitis.

Vyras patikino, kad treniruočių nenutrauks, tiesiog stengsis labiau prisižiūrėti ir lankyti gydomąsias procedūras. „Šokinėti toliau galiu, tiesiog tuo pat metu reikės ir gydytis, ir treniruotis. Šiandien padarė akupunktūrą, ją reikės dar keliskart pakartoti. Dar turėsiu ir kitokių gydomųjų procedūrų kompleksą – viskas priklausys nuo savijautos“,  – sakė jis.

Žmonės.lt/Vidas Blekaitis
Žmonės.lt/Vidas Blekaitis

Paklaustas, ar nesvarsto palikti projekto, nes ateinantį sekmadienį jau laukia finalas ir ruoštis reikės tikrai daug, V.Blekaitis tik purtė galvą. Anot jo, dabar pasiduoti jis tikrai neketinąs.

„Treniruočių tikrai nenutrauksiu – projektas juk jau visai į pabaigą! Tiek jau kelio nueita, todėl reikia eiti iki galo, nebegalima sustoti. Priėjau iki pat finalo, todėl esu kovingai nusiteikęs. Kaip seksis – pamatysime, bet, manau, kad patekti į finalą man jau yra didelis pasiekimas – juk su mano kūno kompleksija tai nėra labai lengva. Džiaugiuosi, kad jau esu finale – jame tikiuosi parodyti viską, ką išmokau, ir gal dar truputį daugiau“, – intrigavo V.Blekaitis, vos tik spėjęs iškelti kojas iš Kauno „Bendrosios medicinos praktikos“ klinikos.

Portalas Žmonės.lt primena, kad šį sekmadienį iš laidos iškrito Dileta Meškaitė, likę dalyviai ateinantį sekmadienį susikaus jau finale, kurio metu paaiškės nugalėtojas.

Žmonės.lt/Vidas Blekaitis
Žmonės.lt/Vidas Blekaitis

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius