Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Viena garsiausių Lietuvos modelių Ditė Antanaitytė: „Ne kartą nuo streso prapliupdavau ašaromis...“

„Būdavo tokių dienų, kai, grįžusi namo, mintyse džiaugdavausi ir įspūdžiais, ir finansiškai naudinga diena, bet kūnas verkdavo. Nuo streso prapliupdavau ašaromis. Būtinai nerdavau į vandenį, nes vanduo iš tiesų labai įžemina, nuima stresą, įtampą. Pasinerdavau į save ir leisdavau sau paverkti“, – sako vienas garsiausių Lietuvos modelių Ditė Antanaitytė.
Ditė Antanaitytė
Ditė Antanaitytė / „Nuo...Iki“ nuotr.

Ditė kone kasmet pasirodo Juozo Statkevičiaus rengiamuose šou. Dizaineris ne kartą viešai prisipažino, kad ji – ne tik viena jo mūzų. „Ji it vaikas man“, – šypsosi Juozas.

Būtent Juozo pasirodymai tapo vienais pirmųjų Ditei dar tuomet, kai ji, būdama vos 14-os, pradėjo modelio karjerą. Ditė papasakos, koks darbas laukia tų, kurios svajoja tapti merginomis ant podiumo ar populiarių žurnalų viršelių.

„Tai labai sunkus darbas. Vau! Tiek daug skrydžių iškentėti, kartais po kelis darbus per dieną...Atsikeli 4 ryto, pamiegi makiažo kėdėje, kol tave dažo. Fiziškai taip pat reikia daug iškentėti... Ant veido visko prikrauna, plaukus peša... O kur dar temperatūrų skirtumai, juk vasarinių kolekcijų fotosesijos vyksta žiemą, o žieminių – vasarą“, – trečiadienio vakarą LNK gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“ pasakos Ditė.

„Nuo...Iki“ nuotr. /Ditė Antanaitytė
„Nuo...Iki“ nuotr. /Ditė Antanaitytė

Modeliui pritars ir dizaineris Juozas Statkevičius. Pasak jo, lengvų pinigų šiame darbe nebūna, norint gerai uždirbti reikia, kaip sako Juozas, daug žolės apš..., be to, mados pasaulyje konkurencija – milžiniška.

„Žinote, yra toks narcizo kompleksas: žiūri į save veidrodyje, matai gražiausią pasaulyje, galvoji, užkariausiu pasaulį. Bet staiga pamatai ne puokštę narcizų, o kalnus. O už tų kalnų – pievas narcizų. Pievas norinčių prasimušti. Viskas atrodo taip paprasta tik aplinkiniams...“ – teigė J.Statkevičius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius