Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Viena iš pagrindinių sutarties su Baiba Skurstene sąlygų – koncertų metu jokių dūmų

Dainininkė Baiba Skurstenė, pristatydama Vilniaus publikai naująjį seksualiųjų Amerikos gražuolių grupės „The Pussycat Dolls“ lietuviškąjį projektą, susidūrė su netikėta situacija – koncerto pabaigoje garso operatoriui į sceną paleidus dūmus atlikėja ėmė kimti.
Baiba Skurstenė
Baiba Skurstenė / Mariaus Žičiaus/Žmonės.lt nuotr.

Prieš pasirodymus naktinių klubų vadybininkams griežtai prisakanti nenaudoti jokių dūmų ir tai sutartyje numatanti atlikėja balsą praranda net nuo nedidelio jų kiekio.

„Gerai, kad tuomet į pagalbą atėjo kartu su manimi „The Pussycat Dolls“ dainas lietuviškai atliekanti Urtė Šilagalytė. Ji, pamačiusi kas vyksta, perėmė aukštesne tonacija atliekamas partijas“, – pasakojo B.Skurstenė.

Apie tai, kad yra alergiška dūmams, dainininkė sužinojo prieš penkerius metus. Tuomet jai keliuose iš eilės koncertuose dingo balsas. Pasikonsultavusi su medikais B.Skurstenė sužinojo, jog taip gali nutikti dėl balso stygas „sausinančio“ dūmų poveikio. Į sutartį sąlygą „jokių dūmų“ įrašiusi dainininkė į koncertus visuomet pasiima ir priešnuodį – kelis buteliukus vandens.

Neseniai incidentą patyrusi B.Skurstenė, šį penktadienį koncertuosianti Klaipėdoje „PORT night club by BarBra'a“, dar sykį vadybininkams priminė vieną pagrindinių savo reikalavimų. „Jei į sceną paleis dūmus, galės dainuoti patys!“ – ir juokais, ir rimtai perspėjo dainininkė.

Ji tvirtino naujojo projekto pristatymo vakarą kartu su dar trimis „The Pussycat Dolls“ lietuviškajame variante dalyvaujančiomis merginomis patyrusi dar vieną sukrėtimą. Atvykusi koncertuoti ketveriukė USB laikmenoje nerado nė vienos iš dvylikos studijoje įrašytų fonogramų. Stresą išgyvenusios atlikėjos tuomet net kelis kartus perkrovė kompiuterį, skambino draugams, į įrašų studiją.

„Mus išgelbėjo atsitiktinumas. Kažkur iš nešiojamos atminties dingusios dainos netikėtai vėl joje atsirado“, – sakė B.Skurstenė.

Po šio įvykio ji fonogramas išsaugojo net keliose nešiojamose atmintyse ir į Klaipėdą vešis ne vieną įrašų komplektą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius