Viena pagrindinių „Rimtų reikalų“ aktorių Dovilė Kundrotaitė ryžosi į Indoneziją keliauti viena

Supratusi, ko nori iš gyvenimo ir kas iš tikrųjų teikia džiaugsmą, Dovilė  Kundrotaitė akimirksniu nusprendė leistis į vieną didžiausių savo gyvenimo nuotykių viena. Ir dėl sprendimo keliauti į Indoneziją ji kaltina savo 25-ąjį gimtadienį.
Akimirka iš serialo „Rimti reikalai“
Akimirka iš serialo „Rimti reikalai“ / LNK nuotr.

„Labai natūraliai be didelės baimės atėjo mintis, kodėl gi neišvažiavus vienai? Atsidūriau toje dalyje, kur daugiausia matai medaus mėnesį švenčiančias poreles arba šeimas su vaikais, tai nori nenori apėmė vienišumo jausmas...“ – prisiminimais dalinosi aktorė D.Kundrotaitė.

„Taip atsitiko, kad tris savaites praleidau Balyje. Kelionės metu nusprendžiau, kad važiuosiu į Ubudą, ir nuo ten kelionė apsivertė aukštyn kojom. Gyvenau nuostabioj vietoj tarp šventyklų pas vietinius gyventojus. Ten absoliuti ramybė. Ir juokingiausia tai, kad kai pradėjau džiaugtis vienatve, ėmiau susipažinti su labai daug nuostabių žmonių“, – juokiasi Dovilė.

LNK nuotr./Akimirka iš serialo „Rimti reikalai“
LNK nuotr./Akimirka iš serialo „Rimti reikalai“

Tačiau aktorė sako, kad grįžti atgal į filmavimus Lietuvoje jai labai gera, ir prisimena savo, kaip aktorės, kelią: „Aktore norėjau būti nuo mažų dienų. Teatre prasidėjo mano aktorystės kelias. Bet teatro bendruomenė vis dar nepripažįsta serialų, nes yra susidaręs požiūris, kad vaidinti serialuose – negarbinga, kad čia vaidina tie, kurių nekviečia niekur kitur arba kad daugiau nieko nesugebi. Todėl, gavusi pasiūlymą vaidinti seriale „Rimti reikalai“, ir apsidžiaugiau, ir dvejojau.“

Viena pagrindinių serialo „Rimti reikalai“ aktorių pripažįsta, kad niekada nežino, kur jos personažą nuves scenaristas. „Įsijausti į vaidmenį padeda žinojimas, kad mes visi turime kiekvieno žmogaus savyje: pavydaus, pikto, geranoriško, silpno, pagiežingo, bejėgio ir t. t.

LNK nuotr./Akimirka iš serialo „Rimti reikalai“
LNK nuotr./Akimirka iš serialo „Rimti reikalai“

Tai aš kurdama personažą pirmiausia jo ieškau savyje. Kiek daug jo savybių turiu, kiek mažai. Labai sunku pasakyti, kaip pasisuks mano, kaip Iglės, gyvenimas. Scenaristai vikriai keičia siužeto ir personažų linijas, net aš, šio personažo aktorė, niekada nežinau, kas kitą seriją atsitiks...“ – atvirauja Dovilė.

Netikėtų vingių kriminalinis serialas „Rimti reikalai“ pirmadieniais–ketvirtadieniais, 21 val., per LNK

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius