-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Vienai dienai policininku tapęs Andrius Rimiškis patruliavo gimtuosiuose Južintuose

Vienai dienai policininku tapęs dainininkas Andrius Rimiškis kartu su apylinkės inspektoriumi Valentinu Kiseliausku patruliavo gimtuosiuose Južintuose ir tikrai nesitikėjo, kad girtų ir agresyvių vyrų tramdymas virs realiu kriminalu.
Andrius Rimiškis
Andrius Rimiškis / TV3 nuotr.

„Tikrai šokiruojanti situacija – aš vyrus raminau, prašiau, kad nesikarščiuotų, bet jie pradėjo šakotis, įžeidinėti ir grasinti, todėl teko ne tik kviesti pastiprinimą, bet ir panaudoti antrankius ir išvežti nusikaltėlius į komisariatą“, – įspūdžiais dalijosi žvaigždė.

„O, atvažiavo Andriukas – padarys mums šventę, padainuos gražiai!“ – iš pradžių bandė juokauti gerokai apsvaigę vyrai. Tačiau netrukus patyręs apylinkės inspektorius pastebėjo vieno iš nusikaltėlių kruopščiai slepiamą pavojingą šaltąjį ginklą – metalinę ištraukiamą lazdą.

„Čia tik savigynai“, „Tai dovana gimtadienio proga“, „Jei nepatinka – pasiimkite tą lazdą, tik pinigus grąžinkite“, – bandė gintis ir net derėtis girti vyrai.

Televizijos išplatintame pranešime spaudai teigiama, kad  atmosfera kaito – populiaraus dainininko A.Rimiškio bandymai nuraminti įsikarščiavusius vyrus nepadėjo, o keiksmažodžių ir grasinimų vis daugėjo: „Ė, girdi! Nefilmuok su ta kamera. O tu, Andriau, jau dainavimą į policijos darbą iškeitei? Kiek pinigų tau už tai moka?“

Girti nusikaltėliai triukšmavo toliau ir nė neketino paklusti teisėtiems pareigūnų reikalavimams. Pareigūnas V.Kiseliauskas nedelsdamas iškvietė pastiprinimą. Policininkams priešinęsis vyras buvo sulaikytas ir nugabentas į komisariatą, greitai ten buvo pristatytas ir iš įvykio vietos pabėgęs jo draugas.

„Džiaugiuosi, kad tvarką Južintų gatvėse prižiūri toks patyręs, diplomatiškas ir taktiškas inspektorius kaip V.Kiseliauskas, su kuriuo man teko garbė patruliuoti. Nuo vaikystės svajojau būti policijos pareigūnu, šio projekto dėka ne tik išsipildė mano svajonė, bet ir supratau koks sunkus ir pavojingas yra pareigūnų darbas, – pasakojo A.Rimiškis. – Gerbkime policijos pareigūnus ir klausykime jų!“

Kriminaliniai A.Rimiškio nuotykiai ir intriguojančios nusikaltėlių sulaikymo detalės – jau šį ketvirtadienį, rugsėjo 8-ąją, 20.30 val. per TV3!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius