Odontologės Agnės virtuvėje Linas gamino majonezą ir salotas. Linui dar vieną žmogų pavyko įtikinti, kad nuo šalotinių svogūnų neverkiama. Nors Agnė tuo labai abejojo, bet iš tikrųjų supjausčiusi svogūną, neapsiverkė.
Mėgsta gaminti ir Agnės vyras. Jis įdomių receptų ieško internete ir juos išbando. Agnės vyras – informacinių technologijų specialistas, tad nenuostabu, kad jam itin svarbus tikslumas. Jis nuosekliai laikosi receptų ir sveria visus ingredientus. Bet ką daryti tuomet, jei recepte nurodyti ne gramai, o „žiupsnelis“. Kiek tas „žiupsnelis“ sveria?
Ar padės informacinių technologijų specialistui Linas atsakyti į šį klausimą, ar pats Linas tiksliai sudėjo visus ingredientus į majonezą, žiūrėkite ketvirtadienio „Susitikime virtuvėje“ per LNK, kaip visuomet, prieš žinias 18.35 val.