Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Viktorija Engelhart-Bajor: „Dukrai pradėjus vaikščioti, kasdieną jaučiuosi it po treniruotės“

Daugelis mano, kad šokėjams sportuoti nereikia, nes jie ir taip pakankamai išsikrauna šokių aikštelėje. Ir taip galvojantys yra teisūs. Tačiau vasarą, kuomet šokių studijos uždaro sezoną, šokėjai ieško būdų, kaip aktyviai praleisti laiką. Tai patvirtino ir šokėjų pora Arturas ir Viktorija Bajorai.
Viktorija Engelhart-Bajor
Viktorija Engelhart-Bajor / Lukas Balandis / BNS nuotr.

„Vasarą mes tikrai aktyviai nebešokame ir nemokome šokti. Pasibaigus sezonui ir patiems tenka ieškoti būdų, kaip pasportuoti. Man asmeniškai nelabai patinka sporto salės, tad laisvalaikį aktyviai leidžiu gryname ore“, – sakė A.Bajoras.

Portalui Žmonės.lt pasiteiravus, kas yra tas aktyvus laisvalaikis, A.Bajoras šypsodamasis atsakė: „Dviratis. Aš esu per didelis tinginys, kad bėgiočiau. Bent viena mano kūno dalis turi būti statiška. Tad dviratis puikiausia sporto ir laisvalaikio leidimo priemonė.“

Nors šokėjams su dviračiu Lietuvos išmaišyti kol kas nepavyko, tai, vyro tikinimu, yra artimiausiuose poros planuose. O kol kas keliones dviračiais apsunkina šiek tiek daugiau nei prieš metus gimusi dukra. Viktorija patvirtino, kad dabar ji jaučiasi lyg kasdien aktyviai sportuotų.

„Su mažu vaiku nelengva. O dabar ji pradėjo vaikščioti, tad man šios dienos – ne tik aktyvus, bet ir ekstremalus sportas. Kasdien jaučiuosi tarsi po treniruotės“, – portalui Žmonės.lt sakė V.Engelhart-Bajor.

Pora ketvirtadienį kartu pasirodė prie Baltojo tilto vykusioje paskutinėje mankštos po atviru dangumi treniruotėje, kurioje antrą kartą šoko zumbą.

Arturas Bajor ir Viktorija Engelhart-Bajor
Arturas Bajoras ir Viktorija Engelhart-Bajor

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius