-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Viktorija Macijauskienė apie stilių: „Vadovaujuosi principu, kad mažiau yra geriau“

Neseniai 30-metį atšventusi buvusio krepšininko Arvydo Macijausko žmona Viktorija gali pasigirti nepriekaištinga išvaizda ir išlavintu stiliaus pojūčiu. Žmonės.lt V.Macijauskienė papasakojo apie drabužių pirkimo įpročius ir pagrindines stiliaus taisykles.
Viktorija Macijauskienė
Viktorija Macijauskienė / Ligitos Vaitkutės nuotr.
Temos: 1 Mada

Nors mados V.Macijauskienė savo gyvenime tikrai nesureikšmina, ji visuomet atrodo stilingai. Žmonės.lt garsi moteris teigė, kad apie drabužius dažniausiai negalvoja, o savo įvaizdį derina likus paskutinėms minutėms iki išėjimo iš namų.

„Savo stiliui skiriu labai mažai laiko, bet turiu savo braižą. Visada vadovaujuosi principu, kad mažiau yra geriau. Žinoma, tendencijomis pasidomiu, parduotuvėse atkreipiu dėmesį ir visa tai priderinu prie savo stiliaus.

Vis dėlto, tikrai nėra taip, kad pastoviai galvočiau apie stilių. Daugelį pirkinių įsigiju labai spontaniškai. Dažniausiai apsipirkinėju Amerikoje. Ten yra didžiulis asortimentas, su Lietuva nėra ką lyginti. Ten yra tokių rūbų, kurių čia tikrai nepamatysite“, – Žmonės.lt pasakojo V.Macijauskienė.

Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./„Marc Cain“ drabužių kolekcijos pristatymo akimirka
Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./„Marc Cain“ drabužių kolekcijos pristatymo akimirka

TAIP PAT SKAITYKITE: Perregimas Simonos Starkutės įvaizdis tapo jos vizitine kortele: „Galėčiau sau leisti ir dar daugiau“

V.Macijauskienė teigė, kad perkant drabužį reikia apgalvoti, prie ko jį galės priderinti – tuomet nebus veltui išleisti pinigai.

„Parduotuvėje visada pasimatuoju, pamąstau, galvoju kaip priderinti. O kai einu į kokį renginį, visada manęs klausia, prieš kiek dienų aš ruošiausi. O ką rengsiuos, visuomet nusprendžiu tą pačią dieną. Tiesiog atkreipiu dėmesį į tai, kas man yra artima. Užfiksuoju tai savo galvoje ir viskas išeina savaime“, – sakė V.Macijauskienė.

V.Macijauskienė atskleidė, kad drabužis gali nebūti labai brangus, svarbiausia – kokybiški aksesuarai.

„Aš mėgstu klasikinius aksesuarus. Rankinė, bateliai ir papuošalai turi būti kokybiški, brangūs ir geros firmos. O drabužius galima derinti. Kartais visiškai nebrangų rūbą galima tobulai priderinti prie brangių aksesuarų ir tuomet jis atrodys nepriekaištingai. O svarbiausia – pats žmogus turi nešti gerą nuotaiką, energiją ir švytėti“, – įsitikinusi moteris.

Neseniai vykusiame drabužių kolekcijos pristatyme V.Macijauskienė pasirinko juodai baltą stilių. Ir tai – ne atsitiktinumas. Pasak moters, ji renkasi klasikinį įvaizdį.

„Artimiausios man yra pastelinės spalvos, bet labai daug žmonių sako, kad tinka ryškūs atspalviai, nors jų, tiesą sakant, prisibijau. Aš geriau rinksiuosi klasikinį, juodos ir baltos spalvų derinį, o jeigu atsiduodu į dizainerio rankas, jis mėgsta mane ryškiau aprengti. Neseniai Kęstas Rimdžius puošė mane žurnalo „Žmonės“ gimtadieniui, tai aprengė ryškiai ir puikiai tiko. Aš taip nesugalvočiau“, – teigė V.Macijauskienė.

TAIP PAT SKAITYKITE: 15-asis „Žmonių“ gimtadienis: 500 geriausių draugų, kvapą gniaužianti programa ir kas liko už kadro

Luko Balandžio / 15min nuotr./Viktorija Macijauskienė
Luko Balandžio / 15min nuotr./Viktorija Macijauskienė

Paklausta, ką galėtų patarti moterims, kurios nežino kaip apsirengti, V.Macijauskienė sakė, kad svarbiausia – įsiklausyti į save, o renkantis drabužius apgalvoti, su kuo juos galės derinti.

„Vėlgi, sakyčiau, kad mažiau yra geriau. O šiaip reikia turėti viziją iš anksto ir žinoti, kas tau tinka ir kas yra prie širdies. Kai perku drabužius, visuomet galvoju: šis kasdieninis, šis jau tinkamas kažkokiam vakarui ir panašiai.

Reikia žiūrėti į priekį ir pasiruošti. Esu drabužių derinius sudėjusi į kelias grupes, kurie yra kasdieniniai, o kurie skirti prašmatnesnei vakarienei ar renginiui. Iš kitos pusės, apsirengus džinsus ir baltus marškinius, su kedais atrodysi kasdieniškai, o vietoj jų pasirinkus aukštakulnius ir kažkokią puošnesnę delninę, atrodytum subtiliai ir elegantiškai“, – Žmonės.lt pasakojo V.Macijauskienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius