-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Viliaus Tamošaičio-Gerai Gerai žmona Ingrida laukiasi pirmagimio

Po ketverių metų draugystės 2012-ųjų rugpjūtį susituokę „Gerai Gerai“ lyderis Vilius Tamošaitis ir jo žmona Ingrida Babiliūtė laukia gandrų, praneša Žmonės.lt.
Vilius Tamošaitis su žmona Ingrida
Vilius Tamošaitis su žmona Ingrida / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Jo išrinktoji I.Babiliūtė, kuri muzikiniame pasaulyje buvo pažįstama kaip Ledi Ais, nėščiosios pilvuką pademonstravo penktadienio vakarą kartu su vyru atvykusi į Lietuvos muzikos apdovanojimus M.A.M.A. 2013.

Žengdami raudonuoju kilimu jiedu šypsodamiesi pozavo fotografams, o V.Tamošaitis rūpestingai laikė pridėjęs ranką prie pūpsančio žmonos pilvuko.

Asmeninio archyvo nuotr./Vilius Tamošaitis ir Ingrida Babiliūtė
Asmeninio archyvo nuotr./Vilius Tamošaitis ir Ingrida Babiliūtė

„Vaikelis gims vasarį, labai laukiame. Lyties nenorime atskleisti – tegu lieka paslaptis, viską pamatysite vasario mėnesį, nes dabar nenorime užbėgti įvykiams už akių“, – poralui Žmonės.lt sakė Vilius.

Jis patikino, kad pirmagimis šeimoje buvo planuotas ir yra labai laukiamas.

„Emocijos tik pačios geriausios – juk neeilinis įvykis. Jausmas kur kas geresnis, negu laimėti apdovanojimą. Visiems palinkėčiau nebijoti planuoti vaikų, juk čia ne karas kažkoks, o džiaugsmas. Viskas planuota, nėštumas nebuvo netikėtas, todėl nesidžiaugti tiesiog negalime. Jeigu vasarį pamatysite kur nors didžiausius fejerverkus kur nors, tai žinokite, kad jau gimė“, – juokdamasis sakė Vilius.

Jis patikino, kad žmona jaučiasi puikiai ir taip pat su dideliu nekantrumu laukia, kada kūdikis ateis į šį pasaulį. Laimingas būsimas tėtis negailėjo žmonai komplimentų dėl puikios „nėštukės“ išvaizdos ir geros nuotaikos.

Žmonės.lt primena, kad poros vestuvių ceremonija vyko sostinės Šv. Apaštalų Pilypo ir Jokūbo bažnyčioje. Porą sveikino artimieji ir bičiuliai, kurių gretose buvo ir didžiulė „Gerai Gerai & Miss Sheep“ komanda, grupės „Happyendless“ nariai.

V.Tamošaitis išgarsėjo su duetu „Gerai Gerai & Miss Sheep”, kuris buvo mėgiamas klausytojų. Deja, Viliaus ir Dovilės Filmanavičiūtės-Miss Sheep kūrybiniai keliai išsiskyrė dėl tarpusavio nesutarimų. Pastaruoju metu Gerai Gerai koncertuoja su dainininke Kami (Kamile Kielaite).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius