Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilija Pilibaitytė-Mia: „Daugiau niekada nebepriimsiu sužadėtuvių žiedo!“ (papildyta rugpjūčio 13 d.)

Dainininkės Mios (28) vardas pastaruoju metu dažniau linksniuojamas ne dėl puikaus balso, o dėl audringų santykių su verslininku Radvilu Bubeliu (37). Pora šiuo metu yra susitaikiusi, tačiau dėl tvirtesnių santykių nusprendė gyventi atskirai. Galbūt tai sėkmingos sąjungos garantas?
Vilija Pilibaitytė-Mia
Vilija Pilibaitytė-Mia / Žurnalo „Privatu!+TV Gidas“ viršelis

Mia, iš pradžių pakalbėkime apie darbus. Atrodė, kad jau išbandei viską – dainavimą, laidų vedimą, vaidybą. Bet šiemet sutikai dalyvauti šokių projekte. Kam to reikėjo?

Pasirodo, dar ne viską išbandžiau – trūko šokių (juokiasi). Bet tai mano paskutinis išbandymas, daugiau nebesiruošiu dalyvauti jokiame panašaus pobūdžio televizijos projekte. Nežinau, kur dar galėčiau save realizuoti.

Tai ką, beliks nulipti nuo pjedestalo?

Ne, nuo scenos tikrai nenulipsiu. Dar turiu daug planų, tačiau niekaip negaliu palikti Lietuvos. Kad ir kur lankyčiausi, vis tiek labai traukia į gimtinę... Juk čia mano šeima, artimieji, draugai. Negalėčiau be jų.

Grįžkime prie šokių projekto. Kokiu tikslu eini į šį šou?

Tam, kad išmokčiau šokti. Jei atvirai, po daugelį metų trukusio įkalbinėjimo sutikau eiti į televizijos šokių projektą dėl to, kad visi mano aplinkos žmonės moka šokti, o aš dar ne. Pasijutau tarsi balta varna. Be to, LNK televizija man pasiūlė itin patrauklias sąlygas.

Kokie buvo pirmieji įspūdžiai užlipus ant parketo?

Keistoki. Tiek man, tiek mano partneriui Andriui Uksui šokant pirmąjį šokį labai drebėjo kojos. Mes nebijojome vienas kito, bet atsirado kažkoks vidinis jaudulys. Nors iki šiol turėjome nedaug repeticijų, su kiekvienu susitikimu geriau vienas kitą pažįstame, susišokame. Andrius – nuostabus partneris, ne per griežtas, linksmas ir malonus. Be to, savo srities specialistas.

Su Radvilu patyrėme daug gražių akimirkų, ypač kelionėse. Išvykų metu mudu puikiai sutardavome. Ir verkdavome abu susėdę, ir linksmindavomės. Tas akimirkas prisiminsiu visą gyvenimą!

Ar jau nusiteikei, kad neišvengiamai būsite poruojami?

Manau, kad mums pavyks to išvengti – Andrius turi draugę, aš taip pat ne vieniša. Nežinau, kas turėtų nutikti, kad mudu susikukuotume.

Tame pačiame šokių projekte dalyvaus ir Tavo širdies draugas Radvilas. Ar prodiuseriai jus labai norėjo padaryti konkurentais, ar patys pasisiūlėte?

Pirmiausia kvietimo sulaukė Radvilas. Aš dalyvavau kone visose jo repeticijose. Kad Radvilui būtų lengviau mokytis šokių žingsnelių, į privačias šokių pamokas užsirašiau ir aš. Pamaniau, kad dviese galėsime repetuoti. Tai sužinoję šou rengėjai netrukus pasiūlė ir man prisidėti prie projekto dalyvių. Nemanau, kad mes su Radvilu konkuruosime. Aš niekada gyvenime nesiekiau tikslo bet kokia kaina. Moku ir laimėti, ir pralaimėti. Tas, kuris iš mūsų su Radvilu iškris iš projekto anksčiau, ir ateis palaikyti likusiojo į šou filmavimus (šypteli).

Žinai, matau vieną itin teigiamą dalyką, dėl kurio judviem vertėjo sutikti dalyvauti šokių projekte, – per vestuves abu puikiai mokėsite šokti valsą...

O kas sakė, kad mes tuoksimės? Apie jungtuves negalvoju. Radvilas taip pat. Todėl ir dėl vestuvinio valso nesukame sau galvos.

Pakalbėkime apie serialą „Kas nori nužudyti Mią?“, kuris sulaukė įvairių vertinimų – vieni jį pavadino fiasko, kiti džiaugėsi, jog Lietuvoje sukurtas TV filmas apie garsenybę. Ar Tu pati likai patenkinta rezultatu?

Negaliu pasakyti, kad tame seriale iš tiesų buvau aš. Tiesiog kartais vaidindavau personažą, kuris nepanašus į mane. Bet puikiai supratau, kad tai tėra filmas. Ar galima buvo geriau? Manau, kad taip – tobulybei nėra ribų. Tai buvo pirmas blynas, jis šiek tiek prisvilo. O reitingai – ginčytinas dalykas. Vieniems jie atrodo aukšti, kitiems – žemi. Džiaugiuosi, kad gyvenime turėjau tokios patirties. Tai buvo vaikystės svajonė ir ji išsipildė. O kad serialas nepasiekė aukštų reitingų, ne problema. Neverkiau dėl to – priėmiau kaip gyvenimišką patirtį. Suprantu, kad daugelis gyvenime nuolatos nori pirmauti. Tačiau kartais reikia nusileisti ant žemės ir pasidžiaugti tuo, ką turi čia ir dabar!

Jau praėjo šiek tiek laiko po skandalingo Tavo ir Radvilo viešo santykių aiškinimosi. Kaip šią situaciją vertini dabar?

Man viskas atrodo labai juokingai, net graudžiai. Tai pirmoji tokia gyvenimo patirtis ir tikiuosi, kad paskutinė. Niekaip nesuprantu, kam man reikėjo to viešumo. Atrodo, kad ir nuo žurnalistų stengiausi atsiriboti, bet nepavyko. Radvilas dar nelabai patyręs šiuo klausimu, todėl lengvu liežuviu ir leptelėjo ko nereikia. Gaila, kad taip nutiko. Nesmagu dėl sudegintų nervų ląstelių, dėl blogų emocijų. Bet aš pasimokiau. Jei panaši situacija pasikartotų ateityje, tylėčiau kaip niekada.

Bet ar iš tiesų tos dramos tarp Tavęs ir Radvilo vyko?

Taip, mes tai taikėmės, tai skyrėmės. Bet kartais žiniasklaida šiek tiek sutirštindavo spalvas. Viskas nebuvo taip blogai, kaip rašė spauda. Su Radvilu patyrėme daug gražių akimirkų, ypač kelionėse. Buvo taip gera porą kartų viešėti Amerikoje. Išvykų metu mudu puikiai sutardavome. Ir verkdavome abu susėdę, ir linksmindavomės. Tas akimirkas prisiminsiu visą gyvenimą!

Koks yra dabar jūsų draugystės statusas?

Esame pora, bet gyvename atskirai. Tai mūsų santykiams suteikia naujų spalvų. Tiesiog labiau vienas kito pasiilgstame, labiau vienas kitą vertiname. Nežinau, ar toks draugystės modelis tiktų visoms poroms, tačiau mums taip labai gerai. Niekada negali žinoti, kas bus rytoj. Todėl nuo šiol nebegalvosiu apie ateitį. Nuoširdžiai pasakysiu: dabar man keistai atrodo piršlybų ceremonija ir sužadėtuvių žiedo užmovimas ant mylimosios rankos. Man juokinga, kai žmonės susižieduoja ir neva po metų turi būtinai susituokti. Kokia nesąmonė! Mano gyvenime daugiau taip niekada nenutiks. Jeigu bus noras tuoktis, viskas įvyks spontaniškai. Daugiau sužadėtuvių žiedų nebepriimsiu!

„Su sūnumi esame geriausi draugai“

Dešimtmetį Matą auginanti Mia tikina negalinti įsivaizduoti savo gyvenimo be sūnaus. „Mes su Matu esame labai prisirišę vienas prie kito. Nors jis gana didelis berniukas, iki šiol mielai bendrauja su manimi. Štai visai neseniai buvo tokia situacija: jis leido laiką pas senelius. Paskambino man 22 valandą ir pareiškė: „Mama, aš jau noriu, kad mane pasiimtum.“ Tuo metu vykau į koncertą pajūryje ir žinojau, kad grįšiu tik paryčiais. Istorija baigėsi labai linksmai: Matas neužmigo tol, kol neatvykau jo pasiimti. Tuomet kartu grįžome namo“, – pasakoja Mia. Anot pašnekovės, su sūnumi ji gali kalbėtis bet kokiomis temomis, jiedu yra geriausi draugai. „Jei būname atskirai, skambiname vienas kitam po kelis ar net keliasdešimt kartų per dieną“, – išduoda atlikėja. 
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius