Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Vilija Pilibaitytė-Mia: „Daugiau niekada netekėsiu. Dabar yra mano aukso amžius“

Pergyvenusi vieną juodžiausių savo gyvenimo laikotarpių, Vilija Pilibaitytė-Mia vėl šypsosi. Atlikėja pripažįsta, atsistoti ant kojų nebuvo lengva. Todėl santuokai ji taria „ne“ – daugiau link altoriaus ji neis ir po vienu stogu su jokiu vyru negyvens.
Vilija Pilibaitytė-Mia
Vilija Pilibaitytė-Mia / Irmano Gelūno, asmeninio albumo nuotr.

Vilija Pilibaitytė-Mia antradienio vakarą laidai „Prieš srovę“ sakė, kad pagaliau ji jaučiasi išsilaisvinusi ir laiminga.

„Mano širdis dabar yra absoliučiai laisva. Nors aš visada kažkada myliu – tėtį, mamą, vaiką, draugus... Bet vyrų man nereikia. Man reikia pauzės ir ta pauze aš iš tikrųjų labai mėgaujuosi. Kai grįžau į Vilnių, kokius tris mėnesius buvo alergija nuo vyrų. Galvodavau: o dieve, ar aš tų vyrų nekęsiu visą gyvenimą... Bet dabar praėjo. Nesijaučiu vieniša, turiu labai daug dėmesio, grįžo mano visi draugai...“ – TV3 laidoje džiaugėsi ji.

Vienas didžiausią džiaugsmą šiuo metu teikiančių dalykų, kad pagaliau Mios niekas nesistengia valdyti ir kažko riboti.

„Man nebereikia klausti, ar galiu eiti su drauge susitikti kavos. Anksčiau bijodavau net paklausti. Net neklausdavau ir meluodavau. Būdavo, kad pagaudavo ir tada pykdavomės. Bet dabar yra etapas, kai niekas man nesako, kada grįžti namo. Laisvė man buvo milijono verta“, – atvirai pripažįsta ji.

Naujas, šviesus gyvenimo etapas, kai Mia nusprendė būti laiminga, prasidėjo tik šią vasarą.

„Ryte aš atsikėliau po visų savo dvejonių ir pasakiau – viskas, pradedu naują gyvenimą. Buvo labai lengva. Tai buvo labai jautru, to momento turbūt niekada nepamiršiu“, – laidoje „Prieš srovę“ nesutramdydama ašarų kalbėjo Mia.

Tačiau vienai jai nebūtų pavykę vėl atsistoti ant kojų: „Supratau vieną esminį dalyką, kad žmonės yra pats didžiausias turtas, kurį turim aplinkui. Be jų esi niekas. Esu labai daug kam dėkinga.“

Ryčio Survilos nuotr./Vilija Pilibaitytė-Mia
Ryčio Survilos nuotr./Vilija Pilibaitytė-Mia

Kentėjo visą santuoką

Mia atvira – jos santuoką niekada nebuvo laiminga. Iškart po vestuvių ji ėmė svajoti... apie skyrybas.

„Aš dabar išvis galvoju, kaip galėjau tada išgyventi. Viskas buvo labai arti tragedijos. Kiekviena diena buvo tragedija, iš tikrųjų. Tuo momentu atrodė, kad šviesa į mano gyvenimą nebeateis. Atrodė, kad nebenoriu ir savo karjeros tęsti, net nenorėjau daryti atsisveikinimo turo. Maniau, kad esu niekam nereikalinga, kad niekas manęs nepasigestų, kad visa tai, ką dariau visą gyvenimą, galėjo lengvai dingti“, – TV3 laidoje kalbėjo atlikėja.

Ir nors Druskininkuose jau po kelių mėnesių žlugo jos ir Nerijaus Antanavičiaus pradėtas verslas, nusinešęs daugybę atlikėjos pinigų, Miai sunkiausia buvo dėl įtemptų santykių. Pasak jos, tuo metu ji gyvenime nebenorėjo nieko.

Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Vilija Pilibaitytė-Mia ir Nerijus Antanavičius
Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Vilija Pilibaitytė-Mia ir Nerijus Antanavičius

„Ne vienas faktorius tai lėmė, buvo begalė visokių negerų dalykų. Likimas mane labai stipriai sudaužė. Aš kritau ir dužau į šipulius visapusiškai. Ne tik restoranas pridėjo daug blogų dalykų, blogų dalykų buvo ir šiaip mano gyvenime. Sunku buvo atsistoti, bet man labai padėjo vienintelis žmogus šiame gyvenime, mano vienintelis variklis – sūnus. Kai atsukau savo gyvenimo filmą atgal, supratau, kad ir savo karjerą dariau dėl jo, ir daugelį dalykų dariau dėl jo, per jį, su juo kartu“, – drebančiu balsu laidoje „Prieš srovę“ sakė Mia.

LRT nuotr./Vilija Pilibaitytė-Mia su sūnumi Matu
LRT nuotr./Vilija Pilibaitytė-Mia su sūnumi Matu

Todėl dabar ji santuokai deda tašką. Pasak atlikėjos, daugiau prie altoriaus ji neis niekada.

„Niekada nesakau „ne“, aš jau tiek esu kartų tą sakiusi... Bet šįkart tikrai ne. Netekėsiu daugiau išvis. Man be proto gera gyventi vienai. Dabar yra mano aukso amžius. Man nebereikia niekam aiškintis. Pasakai vaikui, bet jis taip nekontroliuoja kaip vyras. Tu nebesi kalėjime. Kiek aš turėjau santykių, visada buvau kalėjime. Kontrolė, kontrolė, kontrolė. Aš kiek vėliau galėčiau turėti žmogų, bet toliau nuo savęs. Galėčiau tik draugauti. Man nereikia gyventi kartu. Aš nenoriu“, – atviravo Mia.

Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Vilija Pilibaitytė-Mia ir Nerijus Antanavičius
Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Vilija Pilibaitytė-Mia ir Nerijus Antanavičius

Vestuvės neturėjo įvykti

„Kad ir kiek man blogo yra žmonės pridarę, noriu vis tiek apie juos gražiai galvoti. Noriu tikėti, kad yra pasaka gyvenime, kad mūsų pasakai nebuvo lemta gražiai pasibaigti. Nors pasaka prasidėjo pasakiškai – buvo ir princas ant balto žirgo, ir pelenė, kuri pamilo princą...“ – pažintį su Nerijumi Antanavičiumi prisiminė Mia.

„Labai gerai atsimenu, kai mano visas mano automobilio salonas buvo pilnas didelių rožių, kviečiau net draugą padėti jas parnešti namo. Natūraliai, buvo neįmanoma jų panešti. Tikrai buvau paskendusi gėlėse, kaip kokiame gėlių salone. Tai buvo nuolat“, – TV3 laidoje tęsė ji.

Tačiau dabar atsigręždama į praeitį Mia sako, kad likimas iškart rodė ženklus, kad jiems nereikia tuoktis. Vestuves pora atidėjo net tris kartus.

„Turėjome gruodį tuoktis, abudu atšaukėme, buvo priežasčių. Tada perkėlėme į gegužę. Atsimenu grįžau iš Londono likus dviem dienoms iki vestuvių ir pasakiau, kad netekėsiu. Tada paskambino mano draugė ir sako: Mia, tu antrą kartą atkeli vestuves – dėsies veidu į purvą. Bet mes pasikalbėjom ir nutarėm, kad visgi darom vestuves, jas iškėlėme birželį“, – pasakojo Mia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius