Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilija Pilibaitytė-Mia: „Iš šeimų nereikia atiminėti vaikų, jas reikia šviesti“

Pirmadienį paaiškėjo naujos aplinkybės apie mažamečio nužudymą Kėdainiuose – abu įtariamieji nusikaltimo metu buvo apsvaigę nuo narkotikų. Vilija Pilibaitytė-Mia socialiniame tinkle apie tai išsakė savo nuomonę. Nors ir dainininkė yra prieš „beržinę košę“, tačiau teigia, kad smurto problemą spręsti reiktų kitokiais būdais.
Mia
Mia / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Pirmadienį spaudos konferencijoje pareigūnai atskleidė naujų mažamečio nužudymo Kėdainiuose tyrimo detalių. Abu įtariamieji nusikaltimo metu buvo apsvaigę nuo narkotinių medžiagų – metamfetamino.

TAIP PAT SKAITYKITE: Mažamečio nužudymo Kėdainiuose metu patėvis ir mama buvo apsvaigę nuo narkotikų

Mia neliko abejinga šiam įvykiui. Feisbuke ji teigė, kad svarbiausia yra kovoti su alkoholiu ir kvaišalais, tada, jos manymu, nebeliks tokių žiaurių smurto protrūkių.

„Tiesą pasakius aš prieš vaikų mušimą! Pati užauginau savo vaiką be „beržinės košės“, jam jau šešiolika, bet... Mieli žmonės, ar nuo to galo pradedame? Ar nevertėtų pradėti nuo kito galo? Mano manymu, mes stengiamės apsaugoti vaikus, kas yra puiku, bet ar nebūtų puiku apsaugoti visą šeimą? Pradėjus nuo elementaraus švietimo? Mano manymu, alkoholis ir visos kitos kvaišalų medžiagos yra viso to priežastis! Priežastis mušti, užmušti! Pabandykite įsivaizduoti, kiek žmonių sėdi kalėjimuose už sunkius nusikaltimus ir jų net nepamena. Daug!

Todėl labai norėtųsi, kad prie viso to prisidėtų ne tik policija, bet ir psichologai, soc. darbuotojai bei pati visuomenė! Iš šeimų nereikia atiminėti vaikų, šeimas reikia šviesti, joms padėti psichologiškai stotis ant kojų (tuo metu vaikus apgyvendinus pas senelius ar kur kitur) ir padėti suvokti, kad blaivi visuomenė yra daug šviesesnė mums patiems ir mūsų ateities kartoms!!! Aš pasirašau už blaivią visuomenę, už padorų gyvenimą kol nevėlu, o jūs?“, – feisbuke rašė Mia.

Kokia jūsų nuomonė?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius