Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilija Pilibaitytė-Mia: „Su Radvilu išsiskyrėme visam laikui“

Atlikėja Mia buvo nusprendusi, kad šiemet nekalbės apie asmeninį gyvenimą, tačiau tokių svarbių gyvenimo pokyčių negalima nutylėti. Santykiams su verslininku Radvilu Bubeliu (37 m.) dainininkė Mia padėjo tašką. Visam laikui.
Vilija Pilibaitytė-Mia
Mia / „Privatu“ viršelis

Santykių krizė išaiškėjo per vakarėlį. Lietuvos pramogų pasaulyje nieko ilgai nenuslėpsi. Užteko vos vieno vakarėlio, po kurio pasklido kalbų, kad Mia ir Radvilas išsiskyrė visiems laikams.

O viskas buvo taip. Į TV3 projekto „Chorų karai“ pirmosios transliacijos proga rengtą vakarėlį atvyko ir dainininkė Mia. Tačiau įdomiausia, kad mergina iš pradžių jame buvo be nuolatinio savo palydovo sužadėtinio R.Bubelio. Vis dėlto vėliau pasirodė ir jis, tiesa, su bičiuliu ir dar viena šviesiaplauke. Su Mia Radvilas visiškai nebendravo. Įsimylėjėliai jautėsi tarsi nesavi, ignoravo vienas kitą.

Žurnalui „Privatu! + TV gidas“ pavyko išsiaiškinti, kad to vakaro Radvilo palydovė buvo beveik 10 metų už jį jaunesnė Zita A. (pavardė redakcijai žinoma – red. past.). Kalbama, kad būtent dėl šios merginos ir pašlijo dainininkės bei verslininko santykiai. Esą Mia sužadėtuvių žiedą ir išmetė todėl, kad sužinojo apie galimus sužadėtinio santykius su kita moterimi.

Nieko nelaukdami nusprendėme susisiekti su abiem šios istorijos dalyviais ir iš pirmų lūpų sužinoti, kas iš tiesų vyksta jų gyvenime.

– Mia, paklausiu be jokių užuolankų. Į tą patį vakarėlį su Radvilu atėjote atskirai. Jis su Tavimi nebendravo, tačiau maloniai šnekučiavosi su kita šviesiaplauke. Kas tarp jųdviejų vyksta?

– Taip, tikrai mes tame vakarėlyje buvome atskirai. Jis laiką leido su ta mergina, kurios vardas Zita, ir dar vienu draugu.

– Ar Tu pažįsti tą merginą?

– Taip, aš ją žinau... Kas juos sieja, geriausiai gali pasakyti tik jie patys. Aš noriu nuo jų atsiriboti. Kiek žinau, ji tiesiog yra viena iš Radvilo vakarėlių liūčių. Ta mergina nuolatos lankosi svingerių vakarėliuose.

– Ar tai reiškia, kad jūs išsiskyrėte?

– Nesu nusiteikusi apie tai daug kalbėti, tačiau patvirtinsiu: taip, mes su Radvilu išsiskyrėme.

– Bet jūs ką tik grįžote iš kelionės Egipte, viskas iš šono atrodė tobula... Tai tebuvo iliuzija?

–Tai tebuvo bandymas sulipdyti suskilusį puodą. Bet tai padaryti nebuvo lemta... Molis buvo per kietas!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius