Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilijos Matačiūnaitės pašto dėžutėje įsimylėjusi gerbėja paliko savo buto raktus

Žaibiškai realybės šou „Kelias į žvaigždes“ išgarsėjusi ir naują karjerą LNK seriale „Mano mylimas prieše“ pradedanti dainininkė Vilija Matačiūnaitė ilgą laiką buvo dingusi iš pramogų pasaulio, vengė bendrauti su gerbėjais ir ignoravo pikantiškų skandalų jos gyvenime ieškojusius žurnalistus. Taigi nenuostabu, kad pasipūtusios, „sužvaigždėjusios“ Vilijos įvaizdis aplipo įvairiausiomis kalbomis.
Vilija Matačiūnaitė serialo filmavime
Vilija Matačiūnaitė serialo filmavime / LNK nuotr.

Sklido gandai, jog gražuolės Vilijos kasdienybėje vyrų dėmesio – per akis. Jog iš margo garsenybių būrio ji tikrai gali pasirinkti kokį tik nori: turtingą, gražų ar talentingą. Ir kad jos palankumo siekia pats Arūnas Valinskas.

Antradienio vakarą LNK laidoje „Gyvenimas pagal moteris“ Vilija pirmą kartą prisipažins, jog daugybė apie ją sukurtų legendų – šimtu procentų neteisingos. „Ar galite patikėti, kad netgi tais, šlovės metais, buvo tik vienui vienas vaikinas, kuris man rodė nuoširdų dėmesį: rašydavo laiškus“.

Vilija sutriks paklausta apie dar vieną – kitos seksualinės orientacijos gerbėją. Moterį, kuri Vilijos meilės siekė brangiomis dovanomis ir dainininkės pašto dėžutėje netgi buvo palikusi voką su savo buto raktu... Tad ar yra tiesos kalbose, kad Vilijos Matačiūnaitės biografijoje buvęs ir netradicinis meilės ryšys?

Intriguojančios, iki šiol niekur neskelbtos Vilijos Matačiūnaitės gyvenimo detalės, laidoje „Gyvenimas pagal moteris šį vakarą 21.00 val. per LNK. 
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius