Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Viliojimo eksperto Eidmino Zakso patarimas: ką daryti, kai moteris lovoje sako „ne“?

Knygos „Suviliok moterį“ autorius Eidminas Zaksas ir toliau dalina patarimus vyrams, kurie galbūt sutiko savo svajonių moterį, tačiau nežino, kaip teisingai pasielgti, ką pasakyti ir kokių veiksmų imtis.
Santykiai
Santykiai / „Shuterstock“ nuotr.
Temos: 2 Seksas Santykiai

„Beveik kiekvieną kartą, kai mergina gulės tavo lovoje, išgirsi žodį „ne“. Moteris „ne“ sako dėl dviejų priežasčių. Kai iš tiesų nori, kad sustotum ir kai priešinasi tik norėdama pasakyti: „Aš nesu lengvai prieinama ir su visais nesimyliu. Jei pasimylėsiu su tavimi, žinok, kad esi vienintelis, kuriam taip pasisekė.“ Jei nežinosi, kaip elgtis, kai ji tik apsimetinės panele nekaltuole, žaidimas bus baigtas.

Jei ji tikrai nori, kad sustotum, tučtuojau nutrauk savo veiksmus. Tą pačią akimirką nustok ją lietęs ir ištark: „Viskas gerai, aš suprantu. Man sunku tau atsispirti. Noriu tavęs, bet man taip pat gera su tavimi nieko neveikti. Jeigu jautiesi nesaugiai, nieko baisaus, galime to nedaryti.“ Netrukus po šios kalbos, nukreipk temą link kitų įdomiausių pasaulio dalykų – „selfie“ ar prezidento rinkimų ir jokiu būdu nepasirodyk įsižeidęs arba nuliūdęs. Atimk iš moters romantiką, tačiau išlik malonus ir draugiškas. Viso to esmė – parodyti, kad tau gera būti šalia jos ir tavo gyvenimo tikslas nėra į juodąją knygutę įrašyti 1000 vardų, kurie baigiasi „a“ arba „ė“ raidėmis.

Gali būti, kad moteris nesakys „ne“, bet kaip nors kitaip mėgins sunaikinti seksualinę įtampą. Kai temperatūra pasieks aukščiausią tašką, mergina gali pradėti kutenti, mėginti padaryti „welfie“ ar dar, velniai žino kaip, tave vėsinti. Tokiu elgesiu ji tiesiog tikrina, ar seksas tau būtinas. Jei supyksi, įsižeisi ar toliau mėginsi ją kaitinti – viskas baigta. Ji apsirengs ir išeis. Išeitis iš šios situacijos tokia pati – atšalimas. Jei moteris mėgina numalšinti seksualinę įtampą, leisk jai tai padaryti. Atvėsk ir pradėk bendrauti apie šių metų šuniukų drabužių madų tendencijas. Atvėsimas turi atrodyti natūralus. Nepulk pūsti žvakių, jungti šviesos ir tikrinti „Facebook“. Tiesiog nurimk ir parodyk, kad tau gera šios moters kompanijoje, nors ir nesimylite. Kai kalba pakryps prie lūpdažių spalvų, pabučiuok ją ir vėl pradėk gundymą.

Jei moteris guli tavo lovoje, daugiausia, ko gali prireikti, kad ji ramiai stebėtų, kaip numauni jos kelnaites, – tai tris kartus atvėsti. Jei tenka sustoti, pirmą kartą tai padaryk dvi minutes, antrą kartą – penkias, o trečią – penkiolika. Absoliuti dauguma moterų po trečio atvėsimo pasiduos savo instinktams. Moterys nori sekso ir ketina juo su tavimi užsiimti. Jos tiesiog žaidžia žaidimą pavadinimu „Aš sunkiai prieinama“. Tau juk patinka jausti, kad dirvą ari pirmą kartą. Na gerai – antrą. Jei žinai žaidimo taisykles, labai greitai abu pasieksite pergalę.

Jei siekiant aukščiausio intymumo moteris tik šneka ir fiziškai nebando tavęs sustabdyti – esi finišo tiesiojoje. Jeigu ji sako kažką panašaus į „mes neturėtumėme to daryti“, tai reiškia, kad tą akimirką jos emocijos kovoja su protu. Jai patinka tai, ką darai, bet, jos nuomone, tai nėra padoru. Moteris pasimetusi. Geriausias pasirinkimas šioje situacijoje – patenkinti abu nesutariančiuosius: emocijas ir protą. Sutik, kad neturėtumėte to daryti, bet tęsk, ką pradėjai. Jei moteris klausia: „Ką mes čia darome?“, atsakyk: „Tai, ko neturėtume daryti.“ Jei ji sako: „Nedarykim to. Mes per daug skubam“ , atsakyk: „Taip, tu teisi. Nedarykim to“. Tegul tavo protas sutinka su moters protu, o tavo aistra tenkina jos aistrą. Netrukus bus laimingi visi.

Moteris supranta, kodėl ji gulasi į tavo lovą. Nesukelk jai neigiamų emocijų, neleisk pasijausti kale, ir būsi apdovanotas pagrindiniu prizu. Tai labai paprasta. Tiesiog elkis pagal žaidimo taisykles.

Knygos „Suviliok moterį“ (www.suviliokmoteri.lt) autorius Eidminas Zaksas“

Asmeninio albumo nuotr./Eidminas Zaksas
Asmeninio albumo nuotr./Eidminas Zaksas

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius