-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Vilniaus miesto savivaldybės apdovanojimas – ir G.Masalskio vadovaujamai kavinei

Praėjusią savaitę penkioms Vilniaus įmonėms įteikti padėkos raštai už nuopelnus ugdant patriotinius jausmus ir tautinės tapatybės simbolio – kalbos – puoselėjimą.
G.Masalskis
G.Masalskis

Pirmą kartą Vilniaus miesto savivaldybės rengiamuose apdovanojimuose už lietuviškus įmonių pavadinimus be keturių sostinės įstaigų pagerbta ir viena pramogų verslo atstovui Giedriui Masalskiui priklausančių kavinių – „Blindė“.

Blindžių gatvėje, Nacionalinės mokėjimų agentūros patalpose, įrengtos kavinės pavadinimas pasirinktas ne atsitiktinai, teigiama pranešime spaudai.

„Kai pradėjome aiškintis, ką reiškia gatvės pavadinimas, paaiškėjo, jog blindė yra medis, pavasarį pasipuošiantis „kačiukais“, todėl ilgai nedelsę šiuo gražiu, palyginti retai vartojamu lietuvišku terminu pavadinome ir naująją kavinę, kurioje, tiesa, vaišiname ne vien lietuvių virtuvės patiekalais“ –  pasakojo G.Masalskis.

Beje, ne mažiau originaliai vadinasi ir jo vadovaujama viena didžiausių Lietuvoje renginių organizavimo agentūrų – „Anoniminių darboholikų klubas“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius