Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniečių poros skelbimas būsto paieškos grupėje tapo sensacija: „Šeimininkai katinų nelabai nori“

Surasti namus už prieinamą kainą, jei juose žadi gyventi su gyvūnu, nėra taip paprasta. Dar sudėtingiau, jei būsto ieškaisi su dviem. Su negailestinga rinkos realybe susidūrę vilniečiai griebėsi itin išradingų priemonių tam, kad įtikintų butų nuomotojus patalpas suteikti būtent jiems – pora bandė papirkti ir humoru, ir gyvūnėlių meilumu.
Giedrės Valatkevičiūtės skelbimo nuotrauka
Giedrės Valatkevičiūtės skelbimo nuotrauka / Asmeninio albumo nuotr.
Temos: 2 Katė Butas

„Sveiki, nuo rugpjūčio vidurio ieškome 2 k. buto porai su dviem katinais. Nuoma iki 350 eurų“, – rodos, niekuo neišskirtinis prisistatymas butų paieškos grupėje?

Visgi skelbimo autorės Giedrės Valatkevičiūtės prisegta nuotrauka pritraukė tikrai ne vieną žvilgsnį. Joje – kompoziciškai išdėliota pati Giedrė, jos širdies draugas ir du katinai. Skelbimas sulaukė tūkstančių reakcijų ir ilgos komentarų eilės.

Asmeninio albumo nuotr./Giedrės Valatkevičiūtės skelbimo nuotrauka
Asmeninio albumo nuotr./Giedrės Valatkevičiūtės skelbimo nuotrauka

15min susisiekus su Giedre, ši teigė, kad specialios fotosesijos butų nuomos grupei tikrai nesidarė. „Tiesiog įdėjome tokią nuotrauką, kokią turėjome – pačią juokingiausią“, – pasakojo ji ir pridūrė, kad ši buvo padaryta kaip kalėdinis atvirukas prieš porą metų.

Nuotraukoje matomas juodai baltas katinas – pačios Giedrės gyvūnas, vardu Petras, o kitas, Dude Megatron Tee, priklauso jos širdies draugui

„Kai sumetėme skudurus, ir katinus kartu suvedėme“, – šmaikštavo moteris.

Tiesa, rodytųsi, kad su tokiu skelbimu „nunešus“ internetą, pasiūlymai turėjo pasipilti, tačiau Giedrė sakė jų sulaukusi gana mažai.

„Palaikymo nemažai, bet pasiūlymų tik keletas. Vis dėlto katinų šeimininkai būstuose nelabai nori. Gaila, aišku. Bet ką padarysi. Šiaip suprantama – šeimininkai nelabai nori katinų, nes tai dažnai sukelia grėsmę baldams. Ypač tai, kad Lietuvoje žmonės nuomoja butus su baldais. Bet Vilnius yra didelis, manau, tikrai surasime“, – vilties sakė neprarandanti moteris.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius