-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilnietė Monika savo vienišam tėvui internete surado antrąją pusę: „Jiedu įsimylėję kaip penkiolikmečiai“

Vilnietė Monika (23) ir jos sesuo Morta (17), kurių tėvai išsiskyrė prieš penkiolika metų, ėmėsi neįtikėtinos avantiūros – vienišam tėvui Aurimui (46) surasti naują žmoną. Sunku patikėti, bet merginoms pavyko – tėvas dukrų dėka sutiko moterį, su kuria užmezgė romantiškus santykius.
Aurimas
Aurimas / Asmeninio albumo nuotr.

„Mano tėtis ilgą laiką buvo vienas, todėl mudvi su seserimi susirūpinome jo vienatve. Sugalvojome apie tai paskelbti viename interneto forumų, kuriame susirenka didelė moterų auditorija. Aprašiau visą tėvo situaciją, kad jis jau kelerius metus neturi antros pusės, gyvena vienas ir norėtų susipažinti su dėmesio verta moterimi. Per dvi pirmąsias savaites gavome daugiau kaip keturiasdešimt laiškų su nuotraukomis ir gyvenimo aprašymais“, – portalui Žmonės.lt apie netikėtą sumanymą pasakojo Monika.

Mergina teigė, kad dažniausiai už „būsimas nuotakas“ rašydavo jų dukros ar net dukterėčios, nes pačios moterys nedrįsdavo pažindintis ir rodyti iniciatyvos. Atsiųstus laiškus seserys peržiūrėdavo su tėčiu, kuris sutiko leistis į merginų sugalvotą avantiūrą, tačiau nesitikėjo, kad gaus tiek dėmesio.

Asmeninio albumo nuotr./Aurimas
Asmeninio albumo nuotr./Aurimas

„Mes neturėjome konkretaus rimto plano, kad kažkas pavyks. Pasitarėme su tėčiu, o kadangi jis toks „prie meno“, tai pažiūrėjo į tai linksmai ir sutiko. Tėtis gyvena Vilniaus rajone, todėl kai atvažiuodavo pas mus į Vilnių, visi kartu peržiūrėdavom gautus laiškus. Niekas jam nepatiko, kol vieną dieną gavome laišką nuo merginos, kuri rašė apie savo mamą. Tėčiui labai patiko jos nuotraukos, jis iškart užkibo“, – džiaugėsi Monika.

Merginos suprato, kad jų misija – baigta ir tarpininkauti bei kalbėti už savo tėvus jos nebegalinčios, todėl apsikeitė jų telefono numeriais ir leido jiems patiems toliau nuspręsti dėl tolimesnio bendravimo.

Dabar jiedu atrodo kaip įsimylėję penkiolikmečiai.

„Davėme jiems vienas kito telefono numerius, nes jau supratome, kad čia ne vaikų žaidimas ir kad jiedu turėtų patys toliau vystyti situaciją. Kai jie susitiko – taip ir neišsiskyrė! Labai gražiai bendrauja, Kalėdas jau šventė kartu. Dabar jiedu atrodo kaip įsimylėję penkiolikmečiai“, – džiūgavo Monika, padėjusi tėvui surasti trejais metais už jį jaunesnę moterį, kuri krito jam ne tik į akį, bet ir į širdį.

Mergina tikino, kad po šio „piršlybų“ sumanymo ji vis dar sulaukia daug laiškų, kuriuose prašoma papasakoti, ar charizmatiškajam tėčiui pavyko surasti damą. Ji teigė nesitikėjusi, kad sulauks tiek susidomėjimo ir kad galų gale tikrai pavyks surasti tėvui antrąją pusę. Monikos teigimu, po viso šito ji suvokusi, kad Lietuvoje labai daug vyresnio amžiaus vienišų žmonių, kurie nedrįsta ieškoti antrosios pusės.

„Tiesiog supratau, kad nesvarbu, kiek žmogui metų – jis vis tiek gali būti ir jaustis vienišas. Pasirodo, tokių žmonių yra labai daug“, – svarstė Monika, besidžiaugdama, kad ne tik jos mamai po skyrybų pavyko sukurti kitą šeimą, bet kad ir tėvas galės džiaugtis antrąja puse.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius