Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilnietis kaskadininkas Jevgenijus Kirilovas legendinį Chucką Norrisą sutiko ne filmavimo aikštelėje, o baldų parodoje

Vilnietis Jevgenijus Kirilovas daugybę metų užsiiminėjo kovos menais ir akrobatika, o tai jam atvėrė kelią į kaskadininkų pasaulį. Vaikinui jau teko dirbti su tokiomis žvaigždėmis kaip Danielis Craigas, Adrianas Paulas, Johnas Malkovichius ir įsiamžinti su legendiniu Chucku Norrisu.
Jevgenijus Kirilovas su Chucku Norrisu
Jevgenijus Kirilovas su Chucku Norrisu / Asmeninio albumo nuotr.

Pirmieji žingsniai kaskadininkų pasaulyje

„Prieš 12 metų pirmą kartą patekau į filmavimo aikštelę. Vyko filmo „Special Forces“ filmavimas, buvo daug sprogimų, šūvių, veiksmo, o per dieną tekdavo pakeisti ne vieną kostiumą ir mirti keliolika kartų. Šio filmo metu susipažinau su Lietuvos kaskadininkų komanda „Vilkas“. Mūsų ryšiai nenutrūko už filmavimo aikštelės: su vienais iš jų sportavome, su kitais studijavome ir, žinoma, toliau dirbome drauge filmavimo aikštelėse“, – portalui Žmonės.lt pasakojo Jevgenijus.

Darbas su žymiais Holivudo aktoriais

Iki šiol J.Kirilovui teko dirbti daugybėje renginių, dalyvauti kuriant reklamas ir filmus. Kaip pasakojo vaikinas, iš labiausiai įsimintinų buvo „Pasipriešinimas“ su Danieliu Craigu, Kalnietis: ištakos“ su Adrianu Paulu, „Sibirietiškas auklėjimas“ su Johnu Malkovichiu. „Darbas filme „Sibirietiškas auklėjimas“ man labai patiko dėl rimto pasiruošimo filmavimui. Vienam muštynių epizodui, kuris tetruko apie minutę, teko ruoštis 2 savaites. Kadangi režisierius norėjo, kad patys aktoriai dalyvautų muštinėse ir atliktų triukus, kaskadininkų užduotis buvo viso to aktorius išmokyti. Realioje muštynių scenoje dalyvavo tik keli kaskadininkai, visą kitą atliko aktoriai“, – pasakojo vilnietis.

Asmeninio albumo nuotr./Akimirka ia Emilio Vėlyvio filmo Redirected
Asmeninio albumo nuotr./Akimirka iš Emilio Vėlyvio filmo „Redirected“

Šuolis į ledinę upę Adomo kostiumu

Jevgenijus prisiminė ir lietuvišką juostą „Tadas Blinda“, kurioje jam teko pabuvoti abiejose barikadų pusėse: vieną dieną kovoti už Lietuvos laisvę su partizanais, kitą – tapti priešų kareiviu. „Labiausiai patikęs ir laukiamas filmas vienbalsiai būtų Emilio Vėlyvio „Redirected“,  kur vienoje filmavimų aikštelėje dirbome ne tik su  žymiais Lietuvos aktoriais, tokiais kaip Vytautas Šapranauskas, Vitalijus Cololo, Mantas Stonkus, bet ir su užsienio žvaigždėmis: Vinnie Jonesu, Gilu Darnelliu, Arturu Smolyaninovu ir kitais. Šiame filme buvo daug veiksmo: muštynės, susišaudymai, kritimai. Smagiausia buvo dubliuoti aktorių Gilą Darnellį, kai pagal scenarijų jam tenka kristi nuo skardžio į upę.  Skardis didžiulis, upė ledinė, o aš su Adomo kostiumu ir radiatoriumi rankoje. Tokio darbelio turėjau visai dienai“, – juokėsi J.Kirilovas.

Akistata su Chucku Norrisu

Vaikinas pasakojo, kad šis darbas jam labai prie širdies, nes mėgsta aštrius pojūčius ir neįsivaizduoja gyvenimo be adrenalino. Deja, tačiau į Lietuvą atvyksta labai mažai kino kūrėjų, kurie filmuotų čia, todėl natūralu, kad Jevgenijus užsiima kita veikla. Prieš kelerius metus Jevgenijus subūrė profesionalus, kuriančis baldų dizainą ir juos gaminančius. Prieš metus su projektu „Uniko.lt“ J.Kirilovas dalyvavo baldų parodoje Lenkijoje, kur jam teko susitikti su veiksmo filmų legenda Chuchu Norrisu.

„Labai keista, kad aktorių sutikau ne filmavimo aikštelėje. Iš pradžių nepatikėjau, kad tai tikras Chuckas, nes ką jis gali veikti  Lenkijoje ir dar baldų parodoje? Šiaip ar taip, kolegų paprašiau nufotografuoti mus kartu. Po kelių dienų, jau grįžęs į Lietuvą, pasidomėjau, ar tikrai Chuckas buvo Lenkijoje. Pasirodo, jis yra vieno Lenkijos banko reklaminis veidas, su juo išleista daugybė reklaminių plakatų, o pats jis dalyvavo šalia vykusioje reklamos parodoje. Tuomet negalėjau patikėti, kad spaudžiau ranką tikrai legendai“, – apie akistatą su Ch.Norissu pasakojo Jevgenijus.

Asmeninio albumo nuotr./Reklaminiai plakatai Lenkijoje su Chucku Norrisu
Asmeninio albumo nuotr./Reklaminiai plakatai Lenkijoje su Chucku Norrisu

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius