Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniuje prie privataus namo – piketas prieš pedofilus (nuotraukos)

Keliasdešimt žmonių su plakatais su užrašais „Gelbėkit vaikus!“, „Pedofilai lauk“, „Pedofilams – ne!“ ir kitais penktadienio dieną būriavosi Vilniuje prie vieno privataus namo. Pro šalį einančių žmonių dėmesį vienoje Vilniaus sodų bendrijoje traukė ne tik netikėtas žmonių susibūrimas, bet ir jų šūksniai „Melas!“, „Netiesa!“.
Televizijos serialo „Drąsos kaina“ filmavimo akimirka
Televizijos serialo „Drąsos kaina“ filmavimo akimirka / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Nejaugi Karmėlavos įvykiai ir Kedžių namų saugojimo akcija persikėlė ir į Vilnių? Laimė, ne. Tiesiog penktadienį Lietuvos realijas primenančius įvykius serialui „Drąsos kaina“ vaidino statistų būrys ir keli profesionalūs aktoriai: Larisa Kalpokaitė, Almantas Šinkūnas, Povilas Laurinkus, Dangis Cholinas ir kiti.

Piketo dalyvius su entuziazmu įkūnijo ir pensininkų sąjungos „Bočiai“ nariai, kurie klusniai vykdė režisieriaus Raimundo Banionio nurodymus, garsiai piktinosi melu ir mielai vaišinosi sumuštiniais bei karšta arbata iš L.Kalpokaitės rankų. Per trumpas pertraukėles garbaus amžiaus aktoriai dalijosi patirtimi, kad vaidina jau ne pirmame seriale, tik šįkart tenka ilgai būti lauke, todėl šąla kojos. Vis dėlto serialo kūrybinei grupei piketuotojai nesiskundė – juk jau netrukus šį piketą per televizorių galės išvysti visi serialo „Drąsos kaina“ žiūrovai.

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Televizijos serialo Drąsos kaina filmavimo akimirka
Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Televizijos serialo „Drąsos kaina“ filmavimo akimirka

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius