Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Vilniuje subadytos „X faktoriaus“ finalininkės automobilio padangos: „Tai – kerštas“

Ankstus trečiadienio rytas „X faktoriaus“ dalyvei Alnai Katinaitei prasidėjo itin nemaloniai – subadytos jos automobilio padangos. Tiesioginių transliacijų finalininkė įtaria, kad taip pasielgė dėl kito dalyvio pralaimėjimo nuoskaudą jaučiantys gerbėjai.
Subadytos Alnos Katinaitės automobilio padangos
Subadytos Alnos Katinaitės automobilio padangos / Vido Černiausko ir asmeninio archyvo nuotr.

„Jaučiuosi tragiškai. Vis dar sunku suvokti, kas įvyko. Jaučiu labai didelį išgąstį“, – sunkiai tardama žodžius kalbėjo A.Katinaitė.

TV3 televizijos projekte dalyvaujanti 29-erių moteris pasakoja trečiadienio rytą atsisėdusi prie savo automobilio vairo, bet tik pradėjus važiuoti suprato, kad kažkas negerai. Išlipusi iš transporto priemonės ji pamatė, kad net dvi padangos yra stipriai subadytos.

„Jausmas tikrai ne pats geriausias. Jaučiuosi labai pažeidžiama“, – kalbėdama su 15min sakė moteris.

Asmeninio archyvo nuotr. /Alnos Katinaitės automobilis
Asmeninio archyvo nuotr. /Alnos Katinaitės automobilis

Londone jau dešimt metų gyvenanti Alna Katinaitė į Lietuvą grįžo tik dėl projekto. Šiuo metu ji apsistojusi Naujininkuose, tačiau anksčiau jokių nesklandumų nepatyrė. Kaip pati sako, pasistatydama nakčiai automobilį ji visuomet palieka už lango užkištą lapelį, kuriame yra nurodytas jos vardas ir pavardė, telefono numeris.

Būtent todėl Alna mano, kad tai nėra atsitiktinis vandalizmo aktas, ji mano, kad taip pasielgė projekto gerbėjai. Stebintys „X Faktorių“ žino, kad vietą tiesioginių transliacijų finaluose Alna iškovojo kėdžių iššūkyje, kur aplenkė kitus du dalyvius.

Projekto teisėjo Marijono Mikutavičiaus, kuris šiemet vadovauja vyresniųjų komandai, sprendimu Alna buvo vertesnė kėdės už projekto favoritą Evaldą Vaikasą. Pastarasis muzikinio šou metu sulaukė daug palaikymo ir simpatijų, užtat jo konkurentai – ne.

VIDEO: Dėl subadytų padangų „X faktoriaus“ dalyvė kreipėsi į policiją

Po iškritimo socialiniuose tinkluose pasipylė žinutės, kad Alna neverta patekti į kitą etapą. Tokiu sprendimu nusivylę internautai piktas žinutes rašo ir po asmeninėmis Alnos nuotraukomis.

„Dar nesuvokiu šios situacijos, bet esu įsitikinusi, kad viskas vyksta dėl to, nes dalyvauju projekte, ir manęs labai daug žmonių nekenčia“, – verkdama sako atlikėja.

Ji neslepia, kad apie nelengvą situaciją yra informuoti ir artimieji, patariantys neskaityti socialiniuose tinkluose ar viešojoje erdvėje komentarų. Vis dėlto patirdama tokį spaudimą dalyvė nebežino, kaip seksis projekte.

Šį sekmadienį prasidės pirmosios tiesioginės projekto transliacijos, pasirodys ir Alna. Visgi, jei spaudimas nesibaigs, ji svarsto apie galimybę ir pasitraukti.

„Muzika yra didžiulė mano aistra, bet aš jaučiuosi labai pažeidžiama. Tai man nepažįstama būsena, todėl viskas labai jautru. Net sunku apsakyti, ką jaučiu“, – pripažįsta Alna.

VIDEO: Dėl subadytų padangų Alna Katinaitė nesulaikė ašarų: „Dievas siunčia dar vieną išbandymą“

Dėl šio įvykio moteris kreipėsi į policiją, dėl nusikaltimo pradėtas ikiteisminis tyrimas. Alna kalbėjosi ir su rajono kaimynais. Jų teigimu, panašių atvejų yra buvę, bet pastaruoju metu nieko panašaus neužfiksuota.

15min susisiekus su Vilniaus apskr. VPK Komunikacijos poskyrio vedėja Julija Samorokovskaja, ji patvirtino, kad nuo lapkričio mėnesio Naujininkų rajone užfiksuoti keturi nusižengimai, bet nė vienas įvykis nėra susijęs su nuosavybės gadinimu. Užfiksuota viena vagystė prekybos centre, smurtas artimoje aplinkoje, taip pat Vilniaus oro uosto kavinėje dingo Rusijos piliečio dokumentai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius