Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Dima Bilanas Vilniuje į traumą pažvelgė šmaikščiai: su lazdele įsiamžino prie J.Basanavičiaus paminklo

Ketvirtadienį Vilniaus pramogų arenoje koncertą surengęs Rusijos atlikėjas Dima Bilanas penktadienį nusprendė pasižvalgyti po mūsų šalies sostinę. Jis pasivaikščiojo senamiesčio gatvelėmis, apžiūrėjo pagrindinius miesto objektus ir įsiamžino keliose nuotraukose.
Vilniuje viešintis Dima Bilanas į traumą pažvelgė šmaikščiai: su lazdele įsiamžino prie J.Basanavičiaus paminklo
Vilniuje viešintis Dima Bilanas į traumą pažvelgė šmaikščiai: su lazdele įsiamžino prie J.Basanavičiaus paminklo / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Vilniaus gatvėmis vaikštinėjantį Dimą Bilaną užfiksavo ir 15min fotografas. Tačiau šiose akimirkose neįmanoma nepastebėti vienos detalės. Matyti, kad Dima Bilanas vaikšto pasirėmęs lazdele. Nuotraukos darytos prie Jono Basanavičiaus paminklo – atlikėjas atrodo tarsi prisiderinęs prie jo.

Paaiškėjo, kad D.Bilanas yra patyręs traumą. Prieš kurį laiką jis susilaužė koją, jam atlikta operacija, tad dabar jis turi nešioti kojos įtvarą ir vaikščioti pasirėmęs lazdele.

Koncerto metu šia tema atlikėjas nevengė papokštauti – pavadino save piratu. Tiesa, patikino, kad jau yra beveik pasveikęs.

Dimos Bilano viešnagės Vilniuje akimirkos – galerijoje:

Jau šeštadienį savo koncertą atlikėjas surengs Klaipėdoje, „Švyturio“ arenoje. Čia jis pristatys šou „Bilan Planeta“, kurį jau spėjo įvertinti Vilniaus publika.

„Bilan Planeta“ – tai naujo formato šou, kuriame persipina muzika, performansas, kinas ir herojiniai komiksai. Tai fantastinio žanro filmas, gyvai atliekamas scenoje.

Specialiai šiam šou Dima filmavo epizodus – išpažintis apie savo gyvenimą. Šou, sugalvotas kaip fantastinis biografinis filmas, paremtas realiais jausmais, o pagrindinė tema – savęs ieškojimas. Čia nėra biografijos faktų, yra tik jausmai, išgyvenimai ir emocijos, per kurias žiūrovui atsiveria vidinis veikėjo pasaulis.

Tai šou su specialiaisiais efektais bei netikėtais šviesų efektais. Prieš žiūrovus atsivers didžiulė scena-kosmodromas, kuriame veikėjas keliauja po Visatą ir patenka į paralelinę savo sielos realybę. Bet svarbiausia – tai daugiau kaip dvi valandos Dimo Bilano gyvo balso ir geriausių dainų, atliekamų talkinant muzikantams ir šokėjams.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Dima Bilanas
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Dima Bilanas

Dima Bilanas – vienintelis Rusijos atstovas, nugalėjęs „Eurovizijos“ dainų konkurse, 7 kartus laimėjęs EMA, vienintelis Muz-Tv istorijoje laimėjęs 17 lėkščių, rotacijų, hitų paradų ir muzikinių premijų lyderis.

Dima Bilanas išgarsėjo prieš 10 metų – tada pirmą kartą atstovavo Rusijai „Eurovizijoje“. Su daina „Never Let You Go“ 2006-ųjų konkurse pasirodęs atlikėjas užėmė antrąją vietą. Vos po dvejų metų, 2008 m., Dima dar kartą iškopė į „Eurovizijos“ finalą – dainą „Believe“ atlikęs dainininkas laimėjo konkursą.

Tarp jo muzikinės karjeros įrašų – darbas su Timbaland, Jim Beanz, Ryan Tedder, „World Music Awards“ geriausiai perkamo Rusijos dainininko apdovanojimas. „MTV Europe“, net 8 kartus apdovanojusi jį geriausiu Rusijos dainininko titulu, 2012-aisiais išrinko Dimą Bilaną geriausiu Europos atlikėju.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius