Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Violeta Malevska apie savo grožio paslaptį – reikia rūpintis vidumi, o ne išore

Buvusi grožio konkursų prizininkė Violeta Malevska (44) viešumoje ir dabar visad atrodo pasitempusi, elegantiška, graži. Kokia jos grožio paslaptis? Žmonės.lt V.Malevska tikino perdėm savo išvaizdos nepuoselėjanti, tačiau stengiasi gyventi sveikai, o tai, anot jos, dažniausiai ir lemia, kaip atrodai.
Violeta Malevska
Violeta Malevska / Viganto Ovadnevo / 15min nuotr.

Bendraudama su Žmonės.lt V.Malevska papasakojo apie savo grožio receptą. Priešingai nei daugelis kitų moterų, ji neišlaidauja grožio procedūroms, kremams, kosmetikai – išvaizda rūpinasi „iš vidaus“.

„Savo oda ir išvaizda visų pirma reikia rūpintis iš vidaus. Pritariu vienos kosmetologės nuomonei... Ji sakė, kad vaikščiojimai į kosmetologo kabinetus, raukšles lyginantys kremai, visokia maitinanti kosmetika yra tarsi odos maitinimas pro kitą galą. O juk organizmą reikia maitinti iš vidaus. Pati visus kartus, kada per 20 santuokos metų lankiausi pas kosmetologę, suskaičiuočiau ant rankų pirštų“, – sakė buvusi atlikėjo Edmundo Štengerio-Mundžio žmona V.Malevska.

Rengėjų nuotr./Violeta Malevska
Rengėjų nuotr./Violeta Malevska

Užtat ji stengiasi gyventi sveikai – atsakingai renkasi maistą, stengiasi gyventi aktyviai. „Geriu daug vandens – kiekvieną rytą pradedu nuo kelių vandens puodelių. Po to išgeriu kokį kokteilį, pavyzdžiui, iš dilgėlių, bananų... O toliau – genetika. Ką jau Dievas davė, tą turiu. Pradėjau vartoti mažiau mėsos – ją valgau retai, tik kokybišką. Taip pat mėgstu salotas, sėklas, riešutus“, – vardija.

O kai kitos moterys, pavyzdžiui, apimtos liūdesio ar negandų, skuba į grožio saloną pasikelti nuotaikos, V.Malevska renkasi sportą: „Užsidedu sportbačius, nubėgu krosiuką po Belmonto mišką, pasivažinėju dviračiu ir mano nuotaika pakyla. Mėgstu sportuoti, nors anksčiau buvau aktyvesnė. Niekad nesu buvusi sporto klube – jokio abonimento nesu turėjusi... Geriau gamtoje pajudėti.“

„Veiklios grupės“ nuotr./Violeta Malevska
„Veiklios grupės“ nuotr./Violeta Malevska

V.Malevska, priešingai nei kitos, nemėgsta dažytis, todėl ir kosmetikai neišleidžia daug. „Prie veidrodžio praleidžiu labai mažai laiko. Man svarbu tik kad oda būtų švari – nesipudruoju, „nesišpakliuoju“. Jei einu į kokį renginį, tada pasiruošiu elementariai – krempudra, tušas, antakių pieštukas... Po gimdymo mane „puola“ pigmentinės dėmės, todėl naudoju apsauginį kremą nuo saulės“, – atskleidžia. 

Reziumuodama savo mintis apie išvaizdą ir jos puoselėjimą V.Malevska pakartoja auksinę taisyklę: „Man gražus žmogus – sveikas žmogus.“

„Veiklios grupės“ nuotr./Violeta Malevska
„Veiklios grupės“ nuotr./Violeta Malevska

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius