-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Violeta Malevska-Štenger: „Smurtą patyrusios moterys daro klaidą, kai dėl vyro elgesio kaltina save“

Violeta Malevska-Štenger laidoje „Nuo... iki...“ komentuodama jau savaitę aptarinėjamą naujieną – į viešumą iškilusį konfliktą tarp dizainerio Aleksandro Pogrebnojaus ir jo žmonos Monikos – prisimins savo šeimos bėdas, dėl kurių buvo kreipusis į policiją.
Violeta Malevska-Štenger
Violeta Malevska-Štenger / LNK nuotr.

„Aš atleidau pirmus kartus. Tu kartų tikrai buvo daug – neužtektų rankų pirštų. Atsisukusi ir pažvelgusi atgal, matau, kad tai buvo kaip perlai, išmesti kiaulėms. Kas iš to, kad atleidau? Žmogus turėjo laiko ir neapsisprendė. Todėl aš apsisprendžiau nutraukti santykius ir eiti skirtingais keliais, kaip sunku bebūtų“, – teigs Violeta.

Moteris įsitikinusi – jei vyras  pakėlė prieš jus  ranką bent kartą, tik laiko klausimas, kada sulauksite antro jo smūgio. Šiuo metu moteris skiriasi su vyru. O kaskart, išgirdusi žinias apie galimą smurtą šeimoje Violeta sako į jas reaguojanti itin skaudžiai. Moteris sako negalinti nieko teisti, bet galinti papasakoti savo patirtį.

Pasak Violetos, itin dažnai smurtą patyrusios moterys daro vieną ir tą pačią klaidą – dėl vyro elgesio kaltina save, ir nepripažįsta to, kas iš tiesų vyksta šeimoje.

„Sunku pripažinti tai, kas iš tiesų vyksta šeimoje. Aš negalėjau suvokti, kaip tas žmogus, kuris sakė kad myli, ir su kuriu buvo patirta tiek gerų emocijų, ir tiek gerai praleisto laiko, kas čia dabar atsitiko? Tu nesuvoki, ar čia tikai su manimi taip atsitiko? Bet po tiek metų, pažvelgus atgal, reikėjo po pirmo karto, kai buvo pakelta ranka, apsisukti, bėgti, nutraukti santykius“, – pasakos Violeta.

Žmonės.lt primena, kad ikiteisminis tyrimas dėl Edmundo Štengerio-Mundžio smurto prieš sutuoktinę Violetą 2012 metų rugsėjį buvo nutrauktas.

Jau šį pirmadienio vakarą, 20.25 val., per LNK, gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“, žiūrovai pamatys ir dizainerio Aleksandro Pogrebnojaus bei jo žmonos Monikos interviu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius