-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Violeta Malevska su dukra Paule tapo naujos kolekcijos modeliais

Penktadienio vakarą viename sostinės prestižinių baldų salone vyko interjero, mados ir meno vakaras, sudominęs ne vieną žinomą žmogų. Tarp vakaro svečių buvo galima sutikti ir stilistę Violetą Malevską. Su dukra Paule jos tapo naujos kailių kolekcijos modeliais.
Violeta Malevska su dukra Paule
Violeta Malevska su dukra Paule / Vytauto Pilkausko nuotr.

Vakaro metu buvo pristatyta prekinio ženklo „CarolinaKmit“ natūralių kailių dviejų dalių kolekcija moterims ir vyrams. Ją demonstravo ir atlikėja Monika Mėčiūtė-Monee, aktorė Lina Bražinskaitė-Tupikovskienė, šokėjas Artur Bajor, gydytojas Darius Rauba, Baltijos kamerinio operos teatro vadovas Darius Vizbaras, šokėja Ignė Rėklaitytė-Grybienė, verslininkė Indrė Eskytė, turizmo specialistė Gintarė Antanėlytė ir daugelis kitų.

Renginio organizatorių nuotr./Kailių kolekcijos pristatymo akimirka
Vytauto Pilkausko nuotr./Kailių kolekcijos pristatymo akimirka

Naujoje kolekcijoje vyrauja tiesaus silueto kailiniai drabužiai, intriguoja lengvi kailinukai su trijų ketvirčių rankovėmis. Stipriosios lyties atstovams šį sezoną siūlomi klasikinio stiliaus bebro kailiniai, žiemos laisvalaikiu tiks kailinės, per galvą maunanamos, liemenės.

Į renginį atvykę svečiai galėjo apžiūrėti dailininko Leono Katino dar niekur neeksponuotų grafikos darbų – moterų aktų parodą.

Renginio organizatorių nuotr./Kailių kolekcijos pristatymo akimirka
Vytauto Pilkausko nuotr./Kailių kolekcijos pristatymo akimirka

Belaukdami kolekcijos pristatymo svečiai klausėsi M.Mėčiūtės-Monee dainų, klavišininko Lino Karaliūno atliekamų džiazo melodijų ir galėjo susipažinti su išskirtine namų kvapų kolekcija.

Vakaro metu savo autorinius darbus pristatė vilnietis juvelyras Arūnas Sakalauskas. Menininkas dirba su sidabru, auksu, platina, paladžiu, titanu, brangiais ir pusbrangiais akmenimis, gintaru, mamuto iltimi. Įdomu tai, kad didesnę dalį akmenų autorius apdirba pats, be to, akmenį papuošalo savininkui pataria rinktis pagal jo tikslią gimimo datą. Kai kurie A.Sakalausko darbai buvo pritaikyti prie kailinių kolekcijos.

Nacionalinėje „Eurovizijos“ atrankoje su daina „Nnn“ dalyvaujanti M. Mėčiūtė-Monee sakė, kad jai labai patinka natūralaus kailio drabužiai, tačiau jos spintoje dar kol kas nėra tokio pirkinio. „Neslėpsiu, man labai gražu pažiūrėti į kailinius vilkinčias damas. Ir pati svajoju apie juodus trumpučius kailinukus“, – sakė atlikėja, pasivadiniu sceniniu slapyvardžiu Monee. Dainininkė sakė, šiuo metu kurianti naująjį savo įvaizdį – avantiūristės, nebijančios iššūkių bei nepastovumo gyvenime. „Esu dar jauna, todėl stengiuosi atrodyti patraukliai ir kartu drąsiai“, – šypsojosi M.Mėčiūtė.

Aktorė ir psichologė L.Bražinskaitė-Tupikovskienė pastebėjo, kad natūralus kailis, kailiniai drabužiai, patinka daugybei žmonių, jai – taipogi. „Tačiau užsisukusi pašėliškame kasdienės veiklos ritme, be to turėdama du mažus vaikučius, dažniau dėviu paltukus ar patogias striukes. Kartais juos puošia ir viena kita kailinė detalė. Tai gali buti natūralaus kailio apykaklė, rankogaliai ar kišenės. Mažyčiu kailiniu aksesuaru kartais papuošiu ir rankinę“, – sakė Lina.

Renginio organizatorių nuotr./Lina Bražinskaitė-Tupikovskienė
Vytauto Pilkausko nuotr./Lina Bražinskaitė-Tupikovskienė

Stilistė, daugkartinė kulkinio šaudymo Lietuvos čempionė V.Malevska neslėpė tiesiog dievinanti kailinius. „Jie tiesiog nepakeičiami šaltuoju metų laiku. Mėgstu ir šiltus paltus su natūralaus kailio apykaklėmis, o šių turiu tikrai pakankamai: ir usūrinio šuns, ir triušio. Turiu ir keletą kailinių rankinių“, – sakė V.Malevska kolekciją demonstravusi su dukrele Paule.

Renginio organizatorių nuotr./Violeta Malevska
Vytauto Pilkausko nuotr./Violeta Malevska

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius