Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Violeta Štenger pirmą kartą prabilo apie skyrybų priežastis su Mundžiu

Pramogų pasaulio atstovo Edmundo Štenger-Mundžio žmona Violeta Štenger pirmą kartą viešai prakalbo apie savo skyrybas ir tikrąsias jų priežastis.
Violeta Malevska ir Edmundas Štenger-Mundis
Mundis su žmona Violeta / TV3 nuotr.

„Mes tiesiog pasikalbėjome ir supratome, kad geruoju turbūt neišeis – reikia ieškoti advokato“, – pasakojo verslininko ir dainininko žmona.

Pokalbių laidos „Negaliu tylėti“ studijoje žinomi ir paprasti šalies žmonės atvirai kalbėjo apie patirtas košmariškas skyrybas.

Dainininkas Mindaugas Mickevičius-Mino atskleidė savo išsiskyrimo su šokėja Kristina Navickaite-Tina užkulisius. „Į mano siųstus laiškus grąžinti daiktus, kurie yra dovanoti, gaunu atsakymą – čia ne labdaros organizacija, mes jokių daiktų neatiduodame ir nedovanojame“, – buvusios širdies draugės laiškus citavo dainininkas.

Kita laidos dalyvė ponia Liuda vyro palikta be cento kišenėje taip pat neslėpė savo nuoskaudų. „Paskambino ir liepė išeiti iš darbo. Atnešė raktą nuo namo – jame spynos pakeistos. Jis sako: viskas, tu ten daugiau nebegyveni su vaikais, kad ten daugiau jūsų nė kojos nebūtų“, – išgyvenimais dalinosi Liuda. O garsiausia Lietuvos ragana Vilija Lobačiuvienė savo buvusiam vyrui atidavė viską, ko jis prašė ir liepė paspringti.

Vis dėlto, ar įmanoma išsiskirti taikiai? Intriguojančias išpažintis žiūrėkite pirmadienį, vasario 27 d., 18.55 val. pokalbių laidoje „Negaliu tylėti“ per „Lietuvos ryto“ televiziją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius