Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Violeta Tarasovienė: Aš nesu arogantiška

Muzikiniame LNK projekte „Lietuvos balsas“ mokytojaujanti dainininkė Violeta Tarasovienė per pastaruosius kelis mėnesius daugeliui TV žiūrovų tapo neatpažįstama.
Violeta ir Vilius Tarasovai
Violeta ir Vilius Tarasovai / LNK nuotr.

Komentuodama dalyvių pasirodymus, moteris žavi savo diplomatiškumu ir pozityvumu. Žmonės netruko tą įvertinti internetinėje erdvėje.

– Violeta, jau nusifilmavote pirmuose grandiozinio LNK šou projekto „Lietuvos balsas“ etapuose – „Aklosiose perklausose“ ir „Muzikinėse dvikovose“. Kokie įspūdžiai?

– Dabar balsuočiau visai kitaip. Kai kuriuos dalyvius, jei dabar būtų galimybė, mielai pakviesčiau į savo komandą. Būčiau atlaidesnė – atleisčiau jų pasirodymuose kelias ne itin tiksliai sudainuotas natas.

Be to, jei būtų galimybė atsukti laiką atgal, dabar ne visus, kuriuos išsirinkau, kviesčiau į savo komandą. Tačiau tikrai nesiskundžiu – turiu puikią komandą.

– Kaip manote, kurio mokytojo dalyviai yra patys stipriausi?

– Žinoma, kad mano (šypteli). Įdomu, kad dalyviai, kurie galėdavo pasirinkti mokytojo komandą, į maniškę neidavo, nes bijodavo konkurencijos. Mano merginos labai balsingos ir stiprios!

– Per „Akląsias perklausas“ į savo komandą pasikvietėte tik merginas. Kodėl taip nutiko?

– Visiškai netikėtai ir neplanuotai. Nerinkau dalyvių pagal lytį –  klausiausi tik balsų.

– Manote, kad mūsų šalyje nėra gerai dainuojančių vaikinų?

– Manau, kad geriau dainuoja panelės. Merginos šiaip yra aktyvesnės – jos daugiau dalyvauja įvairiuose projektuose.

– Oficialioje „Lietuvos balso“ svetainėje, taip pat socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ sulaukiame teigiamų Jūsų komentavimo atsiliepimų. Žmonės žavisi Jūsų ir kitų mokytojų pozityviu tonu. Manote, kad šiame projekte ne vieta drabstytis purvais?

– Man atrodo, kad niekur nedera drabstytis purvais – nei spaudoje, nei televizijoje. Tai žema, neprofesionalu ir nepagarbu. Jei turi savo nuomonę, ją gali pasakyti diplomatiškai.

– Per ilgą tavo muzikavimą Lietuvos pramogų pasaulyje yra susidariusi nuomonė, kad Jūs – arogantiška scenos profesionalė. Kodėl žmonėms taip atrodo?

– Dėl to, kad aš labai reikli visiems, kurie dirba aplink. Man patinka profesionalai, punktualūs ir savo žodžio besilaikantys žmonės. Ir pati sau keliu šiuos reikalavimus.

– O kokia iš tiesų esate?

– Nežinau... Šiaip aš nesu arogantiška.

– Antrajame „Lietuvos balso“ etape – „Muzikinėse dvikovose“ – ruošti mokinius pasirodymams Jums padeda Vilius Tarasovas. Kodėl nusprendėte paprašyti būtent jo pagalbos?

– Kuo aš gyvenime labiausiai pasitikiu? Žinoma, Viliumi! Šis žmogus kartu su manimi yra ir scenoje, ir gyvenime, todėl net nekilo klausimas, kas sėdės šalia manęs ir padės ruošti dalyvius pasirodymams. Dar ir iki tol Vilius man dažnai patardavo.

Mano vyras apskritai yra puikus muzikantas, turintis muzikinį išsilavinimą. Dar daug ko iš jo galėčiau pasimokyti. Be to, Vilius puikiai improvizuoja ir turi gražiausią falcetą Lietuvoje.

– Ar daug laiko su Viliumi kalbatės apie „Lietuvos balso“ dalyvius?

– Po laidų ir filmavimų visuomet viską aptariame. Kartais mūsų nuomonės išsiskiria, bet dažniausiai požiūriai sutampa. O jei taip nutinka, kad neturiu savo nuomonės,  visada paisau Viliaus patarimų.

Kaip Violetai ir jos patarėju tapusiam Viliui Tarasovui seksis antrajame „Lietuvos balso“ etape – „Muzikinėse dvikovose“, pamatysite šį sekmadienį 19.30 val. per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius