Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Violeta Tarasovienė į renginį atvyko su gražuole dukra Elinga

Antradienio vakarą pasidomėti dovanų idėjomis artėjančios Motinos dienos proga suskubo žinomi klaipėdiečiai. Tarp svečių galima buvo sutikti verslininkę Dainą Bosas, dainininkę Violetą Tarasovienę su dukra Elinga, atlikėją Eglę Jakštytę, nusipelnusius sportinių šokių trenerius Skaistutę ir Romualdą Idzelevičius.
Violeta Tarasovienė su dukra Elinga
Violeta Tarasovienė su dukra Elinga / Nerijaus Jankausko nuotr.

Susirinkusieji svečiai, skambant akordeonisto Ramūno Šlepavičiaus atliekamai muzikai, vaišinosi desertinės „Migdoliniai desertai“ skanėstais, galėjo susipažinti su šių metų „C&D Style“ pavasario-vasaros sezono interjero tendencijomis bei pasimėgauti rankų masažu.

Nerijaus Jankausko nuotr./Eglė Jakštytė
Nerijaus Jankausko nuotr./Eglė Jakštytė
Nerijaus Jankausko nuotr./Daina Bosas
Nerijaus Jankausko nuotr./Daina Bosas

Renginio svečiai turėjo galimybę susipažinti su neseniai Lietuvą pasiekusiu „Mathilde M.“ prekės ženklu. Jo vizitinė kortelė – kvepiantys aksesuarai ir dekoracijos, kurias sukūrė Prancūzijos menininkų komanda.

O susirinkusių svečių dėmesį traukė ne tik grožio naujienos, bet ir Violeta Tarasovienė, čia atvykusi su žavinga savo dukra Elinga. Mergina – Violetos dukra iš pirmos santuokos.

„Mano dukra Elinga Vilių laiko tėčiu. Manau, kad viskas susiklostė gerai. Elinga yra Tarasovaitė. Ji turi Viliaus pavardę. Kaip reaguoja mano pirmasis vyras į tai, aš nežinau, jo absoliučiai nėra mūsų gyvenime“, – laidoje „Kitu kampu“ yra pasakojusi Violeta Tarasovienė.

Renginio akimirkos:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius