Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Violeta Vosylė ir Jogaila Morkūnas. Karšta ir skandalinga vasara kartu su „Super L.T.“

„Mano partnerė išsiskuto plaukus! Žmogus kreizėja! – štai šitaip į kolegės V.Vosylės (29) įvaizdžio pokyčius sureagavo J.Morkūnas (37). – Aš nedrįstu komentuoti, ar man gražu, bet Violetai tiesiai šviesiai pasakiau: esi rimta moteris, dviejų vaikų mama, tai ko išsidirbinėji?“
Violeta Vosylė
Violeta Vosylė / "Super LT" nuotr.

Kodėl Violeta ryžosi tokiems pokyčiams? „Norėjosi kažko naujo, nestandartiško, įdomaus. Dabar džiaugiuosi paslaptinga savo šukuosena, nes kai noriu, galiu atrodyti lyg niekur nieko – ilgakasė, šviesiaplaukė, o kai persigalvoju, tampu unikali ir nepakartojama“, – taip paaiškina laidos „Super L.T.“ vedėja.

Violeta apie pasikeitimus informavo tik sutuoktinį ir savo sūnų Matą – abu šeimos vyrai tokį moters žingsnį palaimino: „Šeimyna labai džiaugiasi mano nauja šukuosena. Visai neseniai sūnus išsiskuto ant galvos vorą, nes taip užsimanė, ir taškas.“

Dieną prieš vizitą pas kirpėją Violetos mama Sabina Repčenkienė lyg nujausdama dukros užklausė, ar ji nesiruošia sukvailioti kaip anūkas Matas: „Aš mamą nuraminau, kad voro tikrai nesiskutinėsiu, bet savo idėjos jai neatskleidžiau.“

Kaip žada laidos kūrėjai, tai ne vienintelis „Super L.T.“ akibrokštas – žiūrovų laukia itin karšta ir skandalinga vasara. „Turbūt labiausiai visus suintriguos speciali operacija „Naktinės plaštakės“, kurioje aiškinsimės, kurie politikai mielai naudojasi prostitučių paslaugomis – visa tai bus paviešinta be jokių pagražinimų“, – žada laidos prodiuserė.

"Super LT" nuotr./Violeta Vosylė ir Jogaila Morkūnas

Jogaila, o Jums pačiam patinka paskalos?

Na, kadangi aš esu pramogų pasaulio dalis, negaliu nekreipti dėmesio į tai, kas vyksta, negaliu nesiklausyti, kas, apie ką ir kaip atsiliepia.

Galbūt ir pats laidos kūrybinei grupei išplepate kokių nors istorijų iš savo draugų gyvenimo?

Aš džiaugiuosi, kad dirbu su fantastišku kolektyvu, kuris anksčiau už mane sužino visas pikantiškas istorijas.

Tikriausiai kartais draugai paprašo Jūsų: „Jogaila, gal gali padaryti taip, kad nebūtų parodytas tas nemalonus reportažas apie mane “?

Žinoma. Tokio prašymo esu sulaukęs ne kartą, ne du ir net ne penkiolika. Tačiau aš jiems pasakau tiesiai šviesiai: „Chebra, jei neprisidirbsite, nieko bloga apie jus neparodys.“ Aš jiems siūlau imti pavyzdį iš manęs: esu aktyvus žmogus, dalyvauju daugelyje vakarėlių, mėgstu pasilinksminti, bet dar niekada nebuvau įsivėlęs į skandalingą istoriją. Esu toks pat pažeidžiamas, kaip ir kiti – jei kažką prisidirbčiau, mane kaipmat žurnalistai „suvalgytų“, todėl reikia elgtis protingai ir atsakingai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius