-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Violetos Malevskos-Štenger ir Edmundo Štengerio-Mundžio skyrybų byla pasiekė teismą

Netrukus Vilniaus apylinkės teisme bus atversta Violetos Malevskos-Štenger ir Edmundo Štengerio skyrybų byla. Sutuoktiniai nebeketina klijuoti santykių po 2012 m. pavasarį įvykusio skandalo, kuomet V.Malevska-Štenger pranešė, kad Mundis ją sumušė ir atėmė vaikus.
Violeta Malevska ir Edmundas Štenger-Mundis
Mundis su žmona Violeta / TV3 nuotr.

„Netrukus bus pirmas posėdis teisme, nes nepavyko su vyru išsiskirti abipusiu susitarimu. Bandžiau su juo gražiuoju susitarti, tačiau vyras į jokias kalbas apie skyrybas nesileidžia. Įvyksiančiame teismo posėdyje abu privalėsime dalyvauti“, – portalui Žmonės.lt sakė Violeta Štenger, nesileisdama į platesnius komentarus. Jai skyrybų byloje atstovaus advokatas Gintaras Černiauskas, kuris garsiojoje „pedofilijos byloje“ gynė Laimutę Stankūnaitę. „Kai šiek tiek žinai žmogų, esi matęs, kaip jis dirba, lengviau apsispręsti, todėl ir pasirinkau jo paslaugas“, – sakė V.Malevska-Štenger.

Šeimyninis konfliktas

2012 metais kovo mėnesį V.Štenger apkaltino savo vyrą pakėlus prieš ją ranką. Moteris tvirtino, kad po kivirčo, kuris peraugo į smurtą, jos kūnas buvo nusėtas mėlynėmis. Pareiškime policijai V.Štenger taip pat apkaltino vyrą per prievartą išsivežus vaikus. Dėl įkalčių stokos policijos pareigūnai nutraukė ikiteisminį tyrimą.

Ranką pakėlė ne pirmą kartą

V.Štenger vėliau laidoje „Nuo...Iki...“ pasakojo, kad pirmą kartą vyras ranką prieš ją pakėlė dar 2002 metais. Tačiau tuomet Mundis buvo įsipainiojęs į kitą kriminalinę istoriją – susišaudymą su policija, todėl žmonos maldavo, kad nerašytų pareiškimo policijai. Anot V.Štenger, ji norėjo būti mylinti žmona ir davė šansą sutuoktiniui gyventi gražiai. Kai smurtiniai išpuoliai ėmė kartotis, moteris neteko kantrybės ir kreipėsi į pareigūnus: „Aš nenoriu, kad tai kartotųsi mano šeimoje...“

Lemtinga pažintis grožio konkurse

Pora susipažino 1991 m., kuomet Violeta dalyvavo „Mis Lietuva“ konkurse. Pirmąja vicemis tituluota moteris žurnalui „Žmonės“ apie pažintį su Edmundų yra pasakojusi: „Užteko pamatyti, kaip jis nuolat merginų persirengimo kambaryje sukiojasi... Man tai nepatiko. Buvau jauna, ketinau siekti mokslų, karjeros, visai nenorėjau ko nors įsimylėti. Bet jis buvo labai atkaklus. Jau po kelių mėnesių paklausė, ar tekėsiu. Atsakiau – taip, bet tik po penkerių metų. Norėjau kur nors važiuoti studijuoti. Jis pasakė: „Gerai, aš laiko turiu.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius