-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Violetos Repčenkaitės mama supranta dukrą: ji taip pat išgyveno santuokos krizę

Populiariuose žurnaluose ir interneto portaluose kone kasdien pasirodo žinučių apie televizijos laidų vedėjos Violetos Repčenkaitės ir jos vyro Tito Blėdžio santuokos krizę. Kalbama, kad jis ieško pažinčių su kitomis merginomis, kad į viešus renginius jau vaikšto su paslaptingąja drauge.
V.Blėdienė su sūnumi Matu.
V.Blėdienė su sūnumi Matu. / LNK nuotr.

Ne mažiau intriguoja ir populiariosios Violetos gyvenimas. Mat kalbama, kad ji susižavėjo vyresniu turtingu verslininku... Kaip yra iš tiesų? Ar Violeta ir Titas iš tiesų nebegyvena kartu ir kokios problemos užpuolė idealia laikytą porą? Violetos mama, grožio salonų savininkė Sabina Repčenkienė neslėps: ji žino visas dukters paslaptis, tačiau neskuba dalinti patarimų, teigiama LNK pranešime.

„Kadaise, kai buvau jauna, vos ištekėjusi, mums su vyrui taip pat teko išgyventi krizę. Galvojome ir apie skyrybas“, – laidoje „Gyvenimas pagal moteris“ šį vakarą prisipažins ponia Sabina. Greitai bus trisdešimt metų, kaip ji su vyru Georgijumi gyvena kartu.

Taigi, kaip garsiajai porai pavyko įveikti santykių griūtį ir kokią ateitį mama prognozuoja dukters Violetos bei žento Tito santykiams?

Laidoje „Gyvenimas pagal moteris“ S.Repčenkienė atskleis ir dar vieną visiems itin įdomią paslaptį: kur dingo jos verslo patrnerė Veronika Kastujeva?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius