Virtuvės meistrė Aldona Gečienė vyrams patarė, kaip lengviau per skrandį rasti kelią į moters širdį

Tikrasis pavasaris kaskart prasideda nuo ypatingos šventės, dedikuotos moterims. Penkių žvaigždučių viešbutis „Ramada Hotel & Suites Vilnius“ bei restoranas „California Gourmet“ pakvietė moteris į priėmimą „Happy Woman‘s Day!“.
Viena garsiausių šalies virėjų Aldona Gečienė
Viena garsiausių šalies virėjų Aldona Gečienė / Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr.
Temos: 1 Virtuvė

Vakaro metu netrūko netikėtumų, skambėjo gyvai atliekami legendinio Franko Sinatros kūriniai, loterija nustebino prabangiais prizais, tokiais kaip ištaiginga vakarienė ar nakvynė penkių žvaigždučių viešbučiuose Vilniuje, Rygoje ir Taline.

Vakarą lydėjo specialiai sukurti „Kulinarijos olimpiados“ dalyvės Aldonos Gečienės gurmaniški šedevrai. Visi žino posakį, kad tiesiausias kelias į vyro širdį – per skrandį. Tačiau kaip tai geriau padaryti vyrams, kurie nori nustebinti savo moteris kovo 8 d. proga ir kokius patiekalus turėtų jie pagaminti? Viena garsiausių šalies virėjų, kuri sukasi virtuvėje ne vieną dešimtmetį, juokėsi, kad vyrai nelabai mėgsta gaminti, todėl jiems reikia kažko paprasto ir nesudėtingo.

„Aš, jei būčiau vyras, iškepčiau kokį nors pyragą arba pagaminčiau kokį desertą. Žinau nemažai vyrų, kurie šiaip nemėgsta sukiotis virtuvėje, tačiau, kai kalba pakrypsta apie konditeriją, jie mielai dedasi prijuostę ir yra linkę eksperimentuoti“, – Žmonės.lt pasakojo Aldona.

A.Gečienė įsitikinusi, kad kiekviena moteris turi skonį ir mėgstamus patiekalus, tačiau vyras neprašaus pro šalį, jei iškeps kokį nors šokoladinį tortą ar pyragą.  Įvairių tarptautinių kulinarijos varžybų dalyvė ir prizininkė pastebėjo, kad lietuvaičiai pirmenybę teikia lengviems desertams. „Buvo toks bumas, kai visi norėjo maskarponės sūrio variacijų su įvairiais uogų ar vaisių gabaliukais, kad būtų tiek rūgštumo, tiek saldumo. Tačiau niekas nesuklys pasirinkęs iš Prancūzijos atėjusį šokoladinį skanėstą, kurio galima rasti beveik visose kavinėse ar restoranuose“, – teigė Aldona.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius